- 4,450
- 3,943
- 113
Ahahahah evle beraber ona da girdik kankaKanka eve girdik derken normal ev demi benficaya girmedin😅😅
Ahahahah evle beraber ona da girdik kankaKanka eve girdik derken normal ev demi benficaya girmedin😅😅
Bencede bozulmaz bana kalırsa benficanın da kırmızısı var maç sonuna doğru gerginleşir ortamBozmayacağım dost kaderimize bakalım diğer türlü üzer böyle gelmese de sorun yok bozum kalsın
Kupon kazancının yarısına bozum verirKanka şimdi bak bozuma
Aynen öyle veriyor değmez gelmezse de yapıcak bişey yok maçtayım şimdi dostlarKupon kazancının yarısına bozum verir
Atamıyor benfica kontratdan 2yi bulursak kebap olurİçimden 1 1 ya da 0 1 geçiyor demiştim umarım kötü senaryo olmaz
Kontradan 2 yi bulur yüksek ihtimal barcaİçimden 1 1 ya da 0 1 geçiyor demiştim umarım kötü senaryo olmaz
Son 18 dk direnecezzzİçimden 1 1 ya da 0 1 geçiyor demiştim umarım kötü senaryo olmaz
Gelirse bugun şlden para kazanan tek insan olursun puhaha hemde 3 luİçimden 1 1 ya da 0 1 geçiyor demiştim umarım kötü senaryo olmaz
Bakalım dost ahahahahGelirse bugun şlden para kazanan tek insan olursun puhaha hemde 3 lu
@wasil ne dıyor dostumuzGelirse bugun şlden para kazanan tek insan olursun puhaha hemde 3 lu
Taraflar normal geldi üstcüler patlamıştırGelirse bugun şlden para kazanan tek insan olursun puhaha hemde 3 lu
Kazaniyor mu hee alt kuponu@wasil ne dıyor dostumuz
Bitir hakemValla benfica fena basıyor aman aman diyelim yavaş gelin lan