- 11,735
- 6,975
- 113
helal lan inter
Diğer maçlarda görüşürüz dost dışarıdayım şimdi üstü de bekliyoruz Hadi inşallahİlk maç won kanka
Gelir gibi hizlandi macDiğer maçlarda görüşürüz dost dışarıdayım şimdi üstü de bekliyoruz Hadi inşallah![]()
Bakalım kanka tamamdır diğer maçlarda görüşürüzDiğer maçlarda görüşürüz dost dışarıdayım şimdi üstü de bekliyoruz Hadi inşallah![]()
Bol şanslarSelamunaleyküm dostlar futbolu yakından takip ediyorum ama genelde futbol bahsi almam bugüne özel bir kombine yapayım dedim gelirse ya dağıtırız ya roll bakiyesi veririz onu kazanırsak düşünürüm herkese bol şans.
Dipnot: her zaman dağıtım yaptığımda adaletli davranıyorum gözümüzden kaçan illa ki bişeyler oluyor ama burada bazen kimseye yaranamıyoruz rica ediyorum kupon kazanırsa dağıtımlara isyan etmeyin bizi bilen biliyor..
Sen işine bak kupon bizimDostlar acil işim çıktı burada olamayacağım başarılı olursak gece dağıtımları hallederiz bol şans..
Bozsa mi la daha mantikli gibiBarça kırmızı gördü
Aynen kanka ama fazla vermez bozuma benceBozsa mi la daha mantikli gibi
O da dogruAynen kanka ama fazla vermez bozuma bence
Arasıra yokluyor barça bakalım atar belkiDostlar sıkıntıya girdik galiba takip edemiyorum mahvedicek bizi barça
Kirmizi yedi ama belli olmazDostlar sıkıntıya girdik galiba takip edemiyorum mahvedicek bizi barça
Kontradan atabilirDostlar sıkıntıya girdik galiba takip edemiyorum mahvedicek bizi barça