- 4,450
- 3,943
- 113
Adım 3 usul usul geliyoruz..
Ekli dosyalar
-
124.9 KB Görüntüleme: 14
Teşekkürler dost bende bunu kendi başıma 1 2 kez denedim ufak kasalara zevkine tek sorun şu iradeyi koruyamıyorsun normal futbolla 10 adım gidiyorum 11de gidip e futbol oynuyorum yatıyorum bu sefer onu yapmamak için burda roll açtım bakalım..bol şans ben dün 1000 lirayla 10 adım denedim 1.20 başarsam 6 k yapıyordu 6. adım dayanamayıp basket girdim yattı
Fernandes bol sanslarin olsun kardeşim @sinansrml63Merhaba dostlar cemal12 reisle dalga geçiyorduk ama şu denemeyi ben de yapmak istedim umarım başarılı oluruz bol şans ahaha..
Teşekkürler dost var ol..Bol şanslar dost
Fernandes bol sanslarin olsun kardeşim @sinansrml63Merhaba dostlar cemal12 reisle dalga geçiyorduk ama şu denemeyi ben de yapmak istedim umarım başarılı oluruz bol şans ahaha..
Amacın ne senin birader? Konularıma gelme mümkünse.Fernandes bol sanslarin olsun kardeşim @sinansrml63
Bol şans dost dağıtım olacak mıMerhaba dostlar cemal12 reisle dalga geçiyorduk ama şu denemeyi ben de yapmak istedim umarım başarılı oluruz bol şans ahaha..
Başarılı olursak tabi dost yol uzun..Bol şans dost dağıtım olacak mı
O zaman beklemeyelim gelecek hafta çekim anca olurBaşarılı olursak tabi dost yol uzun..
Yok yok bu geceye yürürüm rahat ol ahahhaO zaman beklemeyelim gelecek hafta çekim anca olur