- 49,976
- 16,510
- 113
Rez
Sen bi bak dost ben de bakayımKanka ben konuya pek hakim değilim gittim geldim ya şimdi hakkını yemeyelim kimsenin ama vakit varsa kontrol ederim ilk sayfadan baslayip
Çoğu kişi 3 veya 2nin sonuna doğru geldi zatenMuro Erhan Laz masoud JanValjaN haydari başka unuttuk mu
İşte o ilk adımdan beri olanlar lazımÇoğu kişi 3 veya 2nin sonuna doğru geldi zaten
Buraya haydari ve erhanı da ekleyelim de çekiliş mi yapıcaz napıcsz ona bakmak lazkm@Erhan2121
@murobaşkan
@masoud26
@Lazistan08
@halil889*
Kanka benim sürekli aktif gördüklerim bunlar @Shooter34
He Erhan varmıa haydari eksikBuraya haydari ve erhanı da ekleyelim de çekiliş mi yapıcaz napıcsz ona bakmak lazkm
Erhan ekliBuraya haydari ve erhanı da ekleyelim de çekiliş mi yapıcaz napıcsz ona bakmak lazkm
Ka. Kişiye göndermeyi düşünüyorsunBuraya haydari ve erhanı da ekleyelim de çekiliş mi yapıcaz napıcsz ona bakmak lazkm
Ben çıkarsam direk rool acicam gönderdiğin parayla haberin olsun seni etiketleyipteHe Erhan varmıa haydari eksik
Bu konuda çekiliş yasak kanka adminler uyarirlarBuraya haydari ve erhanı da ekleyelim de çekiliş mi yapıcaz napıcsz ona bakmak lazkm
Listenin hepsine göndereceğim ufak miktar kısıcam herkes faydalansın diye çekiliş yapmayalım.Ben çıkarsam direk rool acicam gönderdiğin parayla haberin olsun seni etiketleyipte
Yok zaten admine yaptırıxaktımmda gerek yokBu konuda çekiliş yasak kanka adminler uyarirlar
Bu konuda çekiliş yasak kanka adminler uyarirlar
Aynen bu konuda çekiliş yasakmis direk istediklerine gönder istersenBuraya haydari ve erhanı da ekleyelim de çekiliş mi yapıcaz napıcsz ona bakmak lazkm
Bro zaten konu başında belirttim çekiliş olursa Mod yapıcak demiştim de yapmayacağım zatenAynen bu konuda çekiliş yasakmis direk istediklerine gönder istersen