- 2,300
- 488
- 83
wwwwwwwwwwwonnnnnnnnnnnnn
İlk tebrikler benden olsun hadi bakalım ahahahAdım 2 bol şans. 23tü 24ten yakaladık..
Hadi güzel aynı şekilde devamSon adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Bol sans simdidenSon adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Bol şansın olsun hadi bakalimSon adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
3 olsun bizim olsun gonder gelsinSon adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Elektrik gelince halledilir reis sen son maçı bul getirelim el birliği ile umarım yani 😂Son adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Dedaş göreveSon adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Yedek tel almak lazım artık 🤣Son adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Powerbank al yeter kanka ne gerek var yeni tele puahaYedek tel almak lazım artık 🤣
Allah in sevdigi kuluymussundün benimde elektrik gitti 2 saat sonrs tam sarj 3 de geldi![]()
U19 kadınlar Dünya şampiyonasına oynama da ne oynarsan oyna . Nepatiklari belli olmuyor bu fa.i.selerinSon adım kâr bırakıcak şekilde basalım yatarsa da dağıtım olacak elektrikler gelince tabi sarj 9
Ben ne zaman bunlara oynasam başladığından beridir hep tersi bitiyor yeminle . 10 yakın bahsinden hiç birisi kazanmadibasket u20ler hep üstle basladı adi herifler oynadık mı ıkınarak atıyolar