Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 3700 Hedef 1-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Paratim atın o halde göndereyim az önce de dağıtım yaptım roll açtırdım o yüzden buna bir kişi demiştim benim için sayıda sorun yokta forumda baya menfaatçi görünce insan soğuyor biraz yardım işlerinden. paratim bekiiyorum dostlar desteğiniz için sağolun.

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,483
1,403
113
Paratim atın o halde göndereyim az önce de dağıtım yaptım roll açtırdım o yüzden buna bir kişi demiştim benim için sayıda sorun yokta forumda baya menfaatçi görünce insan soğuyor biraz yardım işlerinden. paratim bekiiyorum dostlar desteğiniz için sağolun.
Malesef var öyle insanlar haklısın

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
Menfaatmi bu forumda hergun roll den 400 500 yolunu bulan adamlar var biraz takip edilirse anlaşılır neyse bol kazançlar

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,375
9,191
113
Dost ben sana yazdım kazanmışsıj göndermişsin benim haberim yok konuda böyle sohbetin geçtiği 🤣🤣🤣🤣

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,488
23,751
113
Sapla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...