Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 2k Hedef 2-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Ne anlatıyorsun sen lale borcumuzu az sonra ödeyeceğiz avukatlık yapma tutmasaydı yine özelden ulaşıp ödeyecektim tehdit konuşmalarından dolayı uzadı.
Lan olm çocuk ss attı bana bak hala yalan peşindesin en sevmediğim olay ya lale male seni delerim ha göt lalesi düzgün konuş önce yaptığın hatanın özrünü dile ben neye avukatlık yapıyorum benim paramdı diye avukatlık yapıyorum ben o gün senin yüzünden zor durumda kaldığım için bu lafları ediyorum sana ne anana ne sana hakaret ettim diyorum ki karşılığını vermeden aldığın paranın adı hırsızlıktır tanım bu ha göndereceksen eyvallah ama yaptığın yanlış varsa tehditleri at bana ssni özelden

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Lan olm çocuk ss attı bana bak hala yalan peşindesin en sevmediğim olay ya lale male seni delerim ha göt lalesi düzgün konuş önce yaptığın hatanın özrünü dile ben neye avukatlık yapıyorum benim paramdı diye avukatlık yapıyorum ben o gün senin yüzünden zor durumda kaldığım için bu lafları ediyorum sana ne anana ne sana hakaret ettim diyorum ki karşılığını vermeden aldığın paranın adı hırsızlıktır tanım bu ha göndereceksen eyvallah ama yaptığın yanlış varsa tehditleri at bana ssni özelden
Adamın parasını atıyorum sadece tehditten ötürü beklettim biraz anladın mı birader burda kimsenin parasına kpnmam hiçbir zaman konmadım ve elimde imkan oldukça dağıtım yapan biriyim buranın müdavimleri sağolsunlar tanıyorlar konuyu kapat ödemeleri yapıyorum.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Adamın parasını atıyorum sadece tehditten ötürü beklettim biraz anladın mı birader burda kimsenin parasına kpnmam hiçbir zaman konmadım ve elimde imkan oldukça dağıtım yapan biriyim buranın müdavimleri sağolsunlar tanıyorlar konuyu kapat ödemeleri yapıyorum.
Konu benim için zaten kapandı umarım bundan sonra aynı hataya düşmeden ayarında bir şekilde kumar hayatına devam edersin finalinde inşallah bırakırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...