- 13,013
- 5,161
- 113
Üst oynasaydin iki dakika sayı olmazdı awFaulunuze atısınuza sıcayım
Üst oynasaydin iki dakika sayı olmazdı awFaulunuze atısınuza sıcayım
Bol sans kardesimSabahki tatsız olayda modumuz @Shellac sağolsun anaparamızı iade aldık borç ödedik şimdi kalanla roll yapacağız halimizi hatrımızı sormayan durumun akıbeti hakkında yanımıza uğramayan dostlara selam olsun hepsine teşekkür ederim.
2 dakikadan az vardı 81 falandı uçmuşlar resmenSon beş dakika 28 dayı cikti
Bol şansın olsun bekliyorumNeyse birazdan dönüşümüz tehlikeli olucak yeni konuda
Ben de çoğu kez ole diyorum da yemiyor kanka yine sonu hüsran oluyorNeyse birazdan dönüşümüz tehlikeli olucak yeni konuda
Bukez iyi saplaNeyse birazdan dönüşümüz tehlikeli olucak yeni konuda
Erhan neredesin la sen rollere gelmeyi biliyorsun sabah donuma kadar siteye bıraktım atleti zor kurtardımBen de çoğu kez ole diyorum da yemiyor kanka yine sonu hüsran oluyor
Puahah ciddimisin dost gonder bu kez gelecek ben burdayımErhan neredesin la sen rollere gelmeyi biliyorsun sabah donuma kadar siteye bıraktım atleti zor kurtardım
dost geçmiş olsun bol şansSabahki tatsız olayda modumuz @Shellac sağolsun anaparamızı iade aldık borç ödedik şimdi kalanla roll yapacağız halimizi hatrımızı sormayan durumun akıbeti hakkında yanımıza uğramayan dostlara selam olsun hepsine teşekkür ederim.
Sağlık olsun reis 🔐Geçmiş olsun kilit @Daimon