- 23,593
- 22,003
- 113
EvetBu nasıl bir buz hokeyiyle 5er dkdan mı oynanıyor aq
EvetBu nasıl bir buz hokeyiyle 5er dkdan mı oynanıyor aq
Baktım hiçbirşey yok huracan maçına iy 1 gol giricektim 1.75 gol oldu düşünürken sonra bunu 0 2 gördüm aldım 6.5 2.7üVahiymi geldi dost bu bahsi nasil aldin
Son 3 dakika gelmek üzereBaktım hiçbirşey yok huracan maçına iy 1 gol giricektim 1.75 gol oldu düşünürken sonra bunu 0 2 gördüm aldım 6.5 2.7ü
Erhan benim şu tenis maçına baksana bilgisayar varsa bulamadım akıbeti nedirSon 3 dakika gelmek üzere
Rollu bana açtır bana borcunu kndim odeyeyimMaç yok sallamayon oynadık başarılı olursam 1 kişiye roll bol şans.
Ben takip ediyorum dostRollu bana açtır bana borcunu kndim odeyeyim
Mevzuyu bilip de bunu takip edene mesafemi koyarimMaç yok sallamayon oynadık başarılı olursam 1 kişiye roll bol şans.
Valla eve geceli 2 saat oldu kalkıp yemek yemeye bile üşeniyorum bilgisayar yok kankaErhan benim şu tenis maçına baksana bilgisayar varsa bulamadım akıbeti nedir
bakıyorumDostlar bu arada Tambet hediye eklemişti kombine yaptım huracan 4.dkda geldi tenis hâlâ başlamadı maçı da bulamıyorum pcde olan varsa bu tenis maçına Bi bakabilir mi durumu nedir?
1.20 de başlıyor yazıyorDostlar bu arada Tambet hediye eklemişti kombine yaptım huracan 4.dkda geldi tenis hâlâ başlamadı maçı da bulamıyorum pcde olan varsa bu tenis maçına Bi bakabilir mi durumu nedir?