http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1k Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
O degil kimse beni sakın yanlış anlamasın illa rol hakketmek için bir konuda 200 tane msj mi atmamız lazım neyse iyi geceler herkese
Erhan sen çok alıngansın dostum sana kaç kez dağıtımda yer verdim bu sefer farklı bir isim aradı gözlerim tepeyi gördüm ona jest yapmak istedim bu kadar alıngan olma sana da iyi geceler.

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
4,114
113
Erhan sen çok alıngansın dostum sana kaç kez dağıtımda yer verdim bu sefer farklı bir isim aradı gözlerim tepeyi gördüm ona jest yapmak istedim bu kadar alıngan olma sana da iyi geceler.
Yok bende onla paylascaz zaten istiyorsa o yapsın önemli degil

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
O degil kimse beni sakın yanlış anlamasın illa rol hakketmek için bir konuda 200 tane msj mi atmamız lazım neyse iyi geceler herkese
Geçen gün de Halil rol açtı ilk gol yazana vericem dedi 3 kişiye her gol başına dedi hak geçmesin dedi ona da tavır yapıp gittin yapma böyle şeyler hele benim rolümde hiç yapma beni çok iyi biliyorsun herkese eşit şekilde davranıyorum

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
4,114
113
Ben istemiyorum kanka salise yi bile yazıyorsun ayıptır yani illa yüzünüzemi vuralım ben sana nasıl yetiseyim sen sole
30 saniyede bir yazdım o da takip ettiğim belli olsun diye ne yapmamı istiyorsun ki sen nasıl takip ediliyo normalde

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,304
27,579
113
1 kere tek 200 lira vermiştin onuda muro alsin dedim 400 e o konu acti dostum onum dışında bana 1 kuruş vermedin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,304
27,579
113
Geçen gün de Halil rol açtı ilk gol yazana vericem dedi 3 kişiye her gol başına dedi hak geçmesin dedi ona da tavır yapıp gittin yapma böyle şeyler hele benim rolümde hiç yapma beni çok iyi biliyorsun herkese eşit şekilde davranıyorum
Gol nedir kanka biz dilencimiyiz gol yazana para veriyor adam dalga gelmesinler benimlen

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
1 kere tek 200 lira vermiştin onuda muro alsin dedim 400 e o konu acti dostum onum dışında bana 1 kuruş vermedin
Olabilir ben 1 2 defa diye hatırlıyordum da rollerime etkinliklerime bakarsan her başarı olduğunda en az 3 4 kişiye ulaşıyorum şu an neden bunu yaptığını anlamadım harbiden üzüyorsun ve geriyorsun insanı gerek yok böyle şeylere farklı bir kişi olsun dedik sen adama salça oluyorsun.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,639
25,133
113
Olabilir ben 1 2 defa diye hatırlıyordum da rollerime etkinliklerime bakarsan her başarı olduğunda en az 3 4 kişiye ulaşıyorum şu an neden bunu yaptığını anlamadım harbiden üzüyorsun ve geriyorsun insanı gerek yok böyle şeylere farklı bir kişi olsun dedik sen adama salça oluyorsun.
Vaziyet alın karışacak burası

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,304
27,579
113
Ya bak sen beni anlamadın bunlar her rolde başıma geliyor adam konuya girip 100 tane msj atıyor gerek yok ki olay oldumu herkse yazar zaten adam niye saliseyi yaziyorki onu anlamiyorum ben bu şekilde zaten hiç bir rolde kazanamam ki ben sana birsey demedim

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
4,114
113
Dost sen erhana şal önemli değil zaten paylascaktik o kazanırsa bize verir bol şans simdiden

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Gol nedir kanka biz dilencimiyiz gol yazana para veriyor adam dalga gelmesinler benimlen
Tamam kabul etmezsen katılmazsın sen tavır yapıp laf yapıp gidiyorsun şu an da aynı şeyi yapıyorsun rica ediyorum tartışma olmasın bak ben sırf bu yüzden artık dağıtımı kestim sadece her başarıda bir kişiye roll bakiyesi vericem normalde şu an 3ünüze normal bakiye atardım ama kendime söz verdim dilim yandı insanoğlu nankör artık sadece 1 kişiye roll açtıracağım

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ya bak sen beni anlamadın bunlar her rolde başıma geliyor adam konuya girip 100 tane msj atıyor gerek yok ki olay oldumu herkse yazar zaten adam niye saliseyi yaziyorki onu anlamiyorum ben bu şekilde zaten hiç bir rolde kazanamam ki ben sana birsey demedim
Bro zaten onun kazanma sebebi salise yazması değil farklı bir kişi olsun dedim onu seçtim ne var bunda roll kazanırsa payını alıcaksın zaten

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,304
27,579
113
Tamam kabul etmezsen katılmazsın sen tavır yapıp laf yapıp gidiyorsun şu an da aynı şeyi yapıyorsun rica ediyorum tartışma olmasın bak ben sırf bu yüzden artık dağıtımı kestim sadece her başarıda bir kişiye roll bakiyesi vericem normalde şu an 3ünüze normal bakiye atardım ama kendime söz verdim dilim yandı insanoğlu nankör artık sadece 1 kişiye roll açtıracağım
Ben tavrımı koydum halil için yoksaydim zaten konuyu kapattım

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
4,114
113
Salise dedigin 30 saniyede bir ama vallahi önemli değil sen yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...