- 4,450
- 3,943
- 113
@Lazistan08 e katkılarından dolayı teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şanslar@Lazistan08 e teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Gelsin bugün rol alamadm@Lazistan08 e teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şans@Lazistan08 e teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şans@Lazistan08 e teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şanslarAdım 1
KurusunAdım 1
Devre arasıAdım 1
Kral altılıdan mı vurdun 😃@Lazistan08 e katkılarından dolayı teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Yok ya @Lazistan08 dost ödül attı üstüne de ben koydum roll açtık bakalımKral altılıdan mı vurdun 😃
Haydi bol şans kral.. Sende hedefe ulaş el ver bize biz devam edelimYok ya @Lazistan08 dost ödül attı üstüne de ben koydum roll açtık bakalım
Bol şanslar dostAdım 1
Sağol dostBol şanslar dost
bol şans@Lazistan08 e katkılarından dolayı teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..
Bol şans knka@Lazistan08 e katkılarından dolayı teşekkürler üstüne biz de koyduk başarılı olursak rollcü seçeriz bol şans..