- 30,831
- 17,001
- 113
Bol sansDostlar 10 kupon paylaşıyorsam 1inde dağıtım yapmıyorum o da bunlardan biri ve ne zaman dağıtım yapmasam o kupon kaybediyor bakalım neler olacak göreceğiz bi bol şansınızı alırım benim için çok önemli ve kırılma anı.
Bol sansDostlar 10 kupon paylaşıyorsam 1inde dağıtım yapmıyorum o da bunlardan biri ve ne zaman dağıtım yapmasam o kupon kaybediyor bakalım neler olacak göreceğiz bi bol şansınızı alırım benim için çok önemli ve kırılma anı.
bol şanslar kardeşim umarım içeri alırız kuponuDostlar 10 kupon paylaşıyorsam 1inde dağıtım yapmıyorum o da bunlardan biri ve ne zaman dağıtım yapmasam o kupon kaybediyor bakalım neler olacak göreceğiz bi bol şansınızı alırım benim için çok önemli ve kırılma anı.
Geçmiş olsun reisValla resmen ağzımıza sıçtılar ne diyeyim her zaman win olacak değil yapıcak birşey yok.
Lose.. @Daimon
Ooo hoşgeldin dost aynen öyle bana 1 kazandırsa 10 alıyor yavşaklar..Bu Efes kadar aşşalık bir takım yok
Bana daha 1 kez kazandırmadı sistem takımı olmuş zaten bunlar playoffa kalamaz inşallahOoo hoşgeldin dost aynen öyle bana 1 kazandırsa 10 alıyor yavşaklar..
Umarım beter olurlar sadece bu kupon için değil genel olarak çok gıcık artık maçlarına da gitmiyorum..Bana daha 1 kez kazandırmadı sistem takımı olmuş zaten bunlar playoffa kalamaz inşallah