- 510
- 83
- 28
AynenOlmadı @Shellac valla çok tuhaf buz hokeyi geldimi basit geliyor gelmedi mi zor
AynenOlmadı @Shellac valla çok tuhaf buz hokeyi geldimi basit geliyor gelmedi mi zor
Sağlık olsun umarım bu kez kazaniruzbeyler kasa 50 2. şans için bekledik ama son adımı atamıyınca kötü oluyor umarım şansımız döner beyler
İnş38 le başladık kasa kasa gittik dost ikinci şans için 5o kenarda bıraktık umarım bu sefer beceririz
İns losesiz geliyoruz sonda patlıyoruz hep38 le başladık kasa kasa gittik dost ikinci şans için 5o kenarda bıraktık umarım bu sefer beceririz
O değil hep son vuruş da gidiyoruz onu farkettiniz mi ???
Ben yatıyorum hocam sabah is var dün sabahladık ama bu gece kalamam. Herkeze bol sans iyi geceler38 le başladık kasa kasa gittik dost ikinci şans için 5o kenarda bıraktık umarım bu sefer beceririz
3 penalt kaçtı bizim yapacak birsey imiz yok aga kumar bizi istemiyorO değil hep son vuruş da gidiyoruz onu farkettiniz mi ???
Aynen delircem yaO değil hep son vuruş da gidiyoruz onu farkettiniz mi ???
2 penaltı kaçtı 3 de attı dostum . Ve penaltı nasıl biliyor musun orta sahadan boş kaleye atmak ama sığır bunlar3 penalt kaçtı bizim yapacak birsey imiz yok aga kumar bizi istemiyor
son maç olmadı geçmiş olsun38 le başladık kasa kasa gittik dost ikinci şans için 5o kenarda bıraktık umarım bu sefer beceririz
bol şanslar
Bol sans
Bol sans
En iyi tercih bu bence Ruslara girme bunlara gir hep . 6torelley bizi hep trolluyor
Ben yatar aga sabahn iş var. Allah a emanet2 penaltı kaçtı 3 de attı dostum . Ve penaltı nasıl biliyor musun orta sahadan boş kaleye atmak ama sığır bunlar