Arkadaslar ben sahsen bi etkinkikte cikinca 2.ye katilmiyorum kazanamayan arkadaslarin onu acilsin diye ama konuya girip sansimida dilemiyorum degil.necizane tavsiyemde budur herkeseSiradaki?
Arkadaslar ben sahsen bi etkinkikte cikinca 2.ye katilmiyorum kazanamayan arkadaslarin onu acilsin diye ama konuya girip sansimida dilemiyorum degil.necizane tavsiyemde budur herkeseSiradaki?
hemen getirtiyoruz
Bol sanslar
@Shellac içimden geçeni oynadın seni seviyorum
Daha baslamamis bakalim buda won insallah
Yawas yawas cozdum ben bu olayiAdamı buz hokeyi hastasi yaptık@Shellac
Ağa hele bide şu ligler başlasın NHL ligi açılsın o zaman gör . Kasanizi 1.000 yapicam 1.000Yawas yawas cozdum ben bu olayi![]()
Agzindan bal damliyo ne zaman basliyo o ligler gerci corono var o basliyana kadar olurum benAğa hele bide şu ligler başlasın NHL ligi açılsın o zaman gör . Kasanizi 1.000 yapicam 1.000
Aynen kral korona var. Bak kardeşim ne rollingler yapicazAgzindan bal damliyo ne zaman basliyo o ligler gerci corono var o basliyana kadar olurum ben
La issizim yoksa war ya ayda en az 2 bin roling yapardik 1 gelse yeter ama 3 yildir oyle sansim var ki 2 yil kriz dediler tam isler acilacak vu sene haber bekliyoz bu seferde corono cikti eger olmesem kesin is bulurum ne sansim war a.qAynen kral korona var. Bak kardeşim ne rollingler yapicaz