- 134,184
- 181,304
- 113
@İskorpit dost duydu attı 90+ da sivassivastan çektiğimiz nedir dostyener deriz yenilir gol yer deriz kendisi de atmaz
![]()
@İskorpit dost duydu attı 90+ da sivassivastan çektiğimiz nedir dostyener deriz yenilir gol yer deriz kendisi de atmaz
![]()
attı dost 58 alma gozunu seveyım su sıvasa Bır sure kuponlarda gormuyelımsivastan çektiğimiz nedir dostyener deriz yenilir gol yer deriz kendisi de atmaz
![]()
Recep sen yetene kadar loseledik 😄Bolsans modum
gündeme bakıyor maçlar sarmadı senin takip ettiğin maçlar var mı dostRecep sen yetene kadar loseledik 😄
2 tane gözüme kestirdiğim maç var reis bültendegündeme bakıyor maçlar sarmadı senin takip ettiğin maçlar var mı dost![]()
evet bekliyorum maçları dost yapıştıralım hemen2 tane gözüme kestirdiğim maç var reis bültende
Takım değil toplam reis çılgınlığı seversin aman diyim 😄Vaduz 2.5 üstü
Milano ilk çeyrek +handikapı var reis benim muhtemel gördüğüm
Tertemiz reis bence
Şans seninle olsun reis çok manyak bir totem uygulayacağım senin için 😄 Yanlız maçlar 1 saat erken gösteriyor sanırım reis
Tc de değilim dost onun için saat dilimi farkı varŞans seninle olsun reis çok manyak bir totem uygulayacağım senin için 😄 Yanlız maçlar 1 saat erken gösteriyor sanırım reis
Yemin ediyorum yaşıyorsun bu hayatı reis.Bi uçak bileti alda geleyim yılbaşını yanında geçireyim.Biraz ortam görmüş oluruz 😄Tc de değilim dost onun için saat dilimi farkı var
Bol şans başkan yeni gördüm nasıl gidiyor takip alayım hmen