Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac Rolling # 20 Kasa 50 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Kazancın daim olsun başkan okadar uğraştık ve sonunda mutlu son

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Vallahi burdan da yatsaydı varya neyse tekrardan tebrikler

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,593
177,604
113
Bı sonraki bak İtalya ligi ile Türkiye ligi üst bir de Almanya ligi üst @Shellac
dur orti listeyi çıkarıyım takip eden rollingçi tayfayla çekiliş yapalım @Eren44 dost sen özelden papara no atar mısın diğer 5 kişiyi çekilişle seçicem beyler dün konu içinde @Eren44 'de dedim rol yaparsam hedefe ulaşırsam şans parası vericem diye yanlış anlaşılması olmasın :)

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
Başkan la bir mutlu gecenin daha sonuna geldik

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
dur orti listeyi çıkarıyım takip eden rollingçi tayfayla çekiliş yapalım @Eren44 dost sen özelden papara no atar mısın diğer 5 kişiyi çekilişle seçicem beyler dün konu içinde @Eren44 'de dedim rol yaparsam hedefe ulaşırsam şans parası vericem diye yanlış anlaşılması olmasın :)[/QUOTE
Kralsin :)

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,515
6,225
113
dur orti listeyi çıkarıyım takip eden rollingçi tayfayla çekiliş yapalım @Eren44 dost sen özelden papara no atar mısın diğer 5 kişiyi çekilişle seçicem beyler dün konu içinde @Eren44 'de dedim rol yaparsam hedefe ulaşırsam şans parası vericem diye yanlış anlaşılması olmasın :)
sıkıntı yok kral sen kimsenin hakkını yemezsin şüphemiz yok

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Sen bilirsin kardes.istersen 5 kisinin hepsini sen sec.senin bilecegin is o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...