- 30,908
- 11,315
- 113
PSG İlk yarıdan biter mi bu iş 🙄🙄🙄
Daha çok vakit var aceleye gerek yok ikinci yari barcola girer atar zaten2 gelsin paris
Vaktimiz bol ErhanimDaha çok vakit var aceleye gerek yok ikinci yari barcola girer atar zaten
Hemen atsın da ikinci yarı korner veya sarı kart alır shellDaha çok vakit var aceleye gerek yok ikinci yari barcola girer atar zaten
Kardeşim attır 1 gol daha şunlaraSimdi kalan 1
Barcola da hiç sevmedigim bi topçu çok yakti beniDaha çok vakit var aceleye gerek yok ikinci yari barcola girer atar zaten
Kart ilk maclar için çok riskliHemen atsın da ikinci yarı korner veya sarı kart alır shell
👌👌👌Hemen atsın da ikinci yarı korner veya sarı kart alır shell
Benmi puahha ben azımı açarsam paris hayatta atamazKardeşim attır 1 gol daha şunlara
Shell risk sever dün korner oynadı 0 korner çıktı mesela 😅Kart ilk maclar için çok riskli
Bolşans reisKasa 2K Hedef 3 Adım
Günümüz Güzel
Şansımız Bol olsun Dostlar..
Zamanı Olan Takip Etmek İsteyen Dostlar Takip Edebilir..
Adım -- 1
Ekli dosyayı görüntüle 764738
Bende ilk yarı atar dedim 2 yanıldım dostHemen atsın da ikinci yarı korner veya sarı kart alır shell
İyi oyuncu daha çok genç ilerde çok daha iyi olur gibiBarcola da hiç sevmedigim bi topçu çok yakti beni
Neyse dost en azından %50 yol alabildik, ikinci yarıya kaldı işimizBende ilk yarı atar dedim 2 yanıldım dost
bakalım
TeşekkürlerBolşans reis
Allah için bari 1 tane kullansaydilar bari ayıp etmişlerShell risk sever dün korner oynadı 0 korner çıktı mesela 😅
Sorma takip edemedik 😅Allah için bari 1 tane kullansaydilar bari ayıp etmişler