Dostum dahil olabilir miyim bol şansGece Rollingi Kasa 500 Hedef 5K
Dostlarımızla beraber kazanalım
Şansımız bol olsun..
İlk Kupon 5 Dakikaya Geliyor
At 500 dahada bugun mu yarın mı olacagına bakalımGecmis ve saglik olsub bu gun olmaz yarin olur
Atariz olur haydi bir yaris sana 500 erhana 500 ikinizde baslayin roll kim daha iyi bitorecek hedef 3 adimda en cok kazanci kim yapacakAt 500 dahada bugun mu yarın mı olacagına bakalım
Enişteyi İncitmek istemem Dost Bizim kazancımız ne olucak onemlı olan orasıAtariz olur haydi bir yaris sana 500 erhana 500 ikinizde baslayin roll kim daha iyi bitorecek hedef 3 adimda en cok kazanci kim yapacak
Bolsans dostUyumaya ===============> ben iyi geceler bugunluk bu kdar yeter
1😇🤑🤑🤑Bolsans dost
Hani nerde 500 dost@Enişte bak ne diyor
Enişte ben ağızdan çıkan lafa bakarım bu campell hep böyle kuru sıkı yapıyoEnişteyi İncitmek istemem Dost Bizim kazancımız ne olucak onemlı olan orası![]()
atar belkı enıste erken konusan bısey almaz bu sektördeEnişte ben ağızdan çıkan lafa bakarım bu campell hep böyle kuru sıkı yapıyo
Yok be sinema yapıyor Ankara devlet konservatuvarı çıkışlı o enişte sen bilmezsinatar belkı enıste erken konusan bısey almaz bu sektörde![]()
ankaraysa Sıkıntı EnısteYok be sinema yapıyor Ankara devlet konservatuvarı çıkışlı o enişte sen bilmezsin
500 için Ankara bileti aldıracak bize bu gece uçak bulamayız enişte bu saatte bol şansankaraysa Sıkıntı Enısteherturlu sektörden ınsan mevcut bide izmir
![]()
3 5 bölge attım sinirimi sitresimi bıraktımDostum şimdi 4 5 el blackjack atar moraller düzelir bol şanslar dost
Rulet ve blackjack bizim şansımız futbolda slotta tutmuyor dost 😃3 5 bölge attım sinirimi sitresimi bıraktım
yarına kuponlara devam İhtiyar![]()
İlla tutturana kadar futbol diyorsanRulet ve blackjack bizim şansımız futbolda slotta tutmuyor dost 😃