- 47,640
- 51,925
- 113
Biz, çok iyi biliyoruz oynamayı o yüzden sıfırız biraz kötü olsak kazancaz
yargımı dagıtıcan bugun dostShellaca öğreticem nasıl oynanması gerektiğini dost
kendını kucumseyerek shellac dostuma kendını affettıremezsın ver ordan 2 tane banko masatenısı macı oynasın dostumuz ancak oyle affederBiz, çok iyi biliyoruz oynamayı o yüzden sıfırız biraz kötü olsak kazancaz
Raket Allaha yakın bana uzak olsun dost hayatımızı şekile sokucaz Allahın izniyle yarın işe başlıyozkendını kucumseyerek shellac dostuma kendını affettıremezsın ver ordan 2 tane banko masatenısı macı oynasın dostumuz ancak oyle affeder
maası alana kadar o dost hıc kendını kandırma 10 sene sonrada forumda dostumuzun kuponlarına totem yapıcazRaket Allaha yakın bana uzak olsun dost hayatımızı şekile sokucaz Allahın izniyle yarın işe başlıyoz
Evlencez dost maaştan 1 kuruş yatırmam kumara kız çökecek zaten maaşamaası alana kadar o dost hıc kendını kandırma 10 sene sonrada forumda dostumuzun kuponlarına totem yapıcaz
Satılık Psg dost boşverkaleci hata yapıyor di maria boş kale kaçıyor![]()
hee tabı tamam dost maası yedım soguk suyla dus alıyom gel benı kurtar masatenıscılerın elınden dersen bu mesajları hatırlatırımEvlencez dost maaştan 1 kuruş yatırmam kumara kız çökecek zaten maaşa
goller gelsinde biz kazanalım dostSatılık Psg dost boşver
Dolandırıcak adam bulmamız, lazım dost son rollingi yapalım bu gecehee tabı tamam dost maası yedım soguk suyla dus alıyom gel benı kurtar masatenıscılerın elınden dersen bu mesajları hatırlatırım
30 a kadar içerde reis rahat olgoller gelsinde biz kazanalım dost
satılıksa da önemli değil![]()
bız 100k mesaj olsak yıne bızı kurtarmaz dostDolandırıcak adam bulmamız, lazım dost son rollingi yapalım bu gece
Giderayak Bi moderotor dolandırasım var dost hayrolsun inşallahbız 100k mesaj olsak yıne bızı kurtarmaz dost
giderayak derken dost hayırdır gıdecegını mı sanıyosun ben cok denedım olmuyo dostGiderayak Bi moderotor dolandırasım var dost hayrolsun inşallah
İşe başlıcaz giremeyiz eskisi gibi o mana da dedim dost payfix 13131313131giderayak derken dost hayırdır gıdecegını mı sanıyosun ben cok denedım olmuyo dost
papara 323412313
emın ol eskısınden daha cok gırersın dost buyulu forum kurtaramıyoz pacayıİşe başlıcaz giremeyiz eskisi gibi o mana da dedim dost payfix 13131313131