- 128,000
- 177,031
- 113
Teşekkürler BasketçiiBol sanslar
Teşekkürler BasketçiiBol sanslar
Sevgili sky beyfendi Tg 😁Adımı kullanarak kazanç sagliyanlar var kömürcü yasal işlem baslaticam onlara
Aaaa yönetim istifa 😁😁Asabii
sana göre cevap verdim
bahsici hatun kafa karıştırdı
ASABİİ yazamamışım
bir daha kesinlikle olmaz böyle bir hata![]()
Buseferlik 500 alalım dost birdakine 500 de kurtarmazAsabii
sana göre cevap verdim
bahsici hatun kafa karıştırdı
ASABİİ yazamamışım
bir daha kesinlikle olmaz böyle bir hata![]()
Yönetim üzerime oynuyor imdat 😁Para nın akması lazım kanguru
Para akmadan basamıyoruz maalsef![]()
Teşekkürler dostBol sanslarrrr
Neyse neyse sizin sohbet koyu heralde bekletme hadi hadi bbAdımı kullanarak kazanç sagliyanlar var kömürcü yasal işlem baslaticam onlara
zaman gemiyor bugünAsabiyi Abuzer yaptın helal olsun dost kaç saat kaldı Karadağ da 2 mi dost
Aminn kanguru AminnEyvallah dost ins hep akar
Bizim sohbetimizi sevmiyon yoktur @Enişte sor azarda az manita dusurmedik baliketliNeyse neyse sizin sohbet koyu heralde bekletme hadi hadi bb
siteye yatırım sağlaması bile ilginç İhtiyarBırak şu sahtekarı dost son 50 roll ün 45 i ilk maçta yattı
Güne erken başladıysan geçmez dost vakit daraldı hazırlık yaparken yarısı geçer zatenzaman gemiyor bugün
maç izliyorum kapatıyorum
komediye geçiyorum onu da kapatıyorum
bahçeye geçtim artık
oksijen lazım İhtiyar![]()
Sitelerin desteklerle gör sen onu yarım saat şans bonusu istiyor dost 😁siteye yatırım sağlaması bile ilginç İhtiyar
o düşünceyi ayarlamak lazım
balıketli mi şişko muBizim sohbetimizi sevmiyon yoktur @Enişte sor azarda az manita dusurmedik baliketli
Baliketli dost baliketli otobüs tamponu gibi kariyi napalimbalıketli mi şişko mu
onu ayırt edebiliyor musunuz Asabii
ben hem aralarında kalmışımdır
Goller yağmur gibi gelsin 🧐 😇
Sesli güldüm arada kalmak mı manken olsun bizim olsunbalıketli mi şişko mu
onu ayırt edebiliyor musunuz Asabii
ben hem aralarında kalmışımdır
@Shellac enişteye bi karı düştü zamanın azardan 100 kilo balık et mi balina mı dostBizim sohbetimizi sevmiyon yoktur @Enişte sor azarda az manita dusurmedik baliketli
Yok 1 ton enişte o kriterlere uymadığı için sınavı geçemedi enişte baliketli kafi@Shellac enişteye bi karı düştü zamanın azardan 100 kilo balık et mi balina mı dost
enısteden çok etkılendi sabah akşam telefonlardaydı me zaman baksak konuşuyor
Nova enıste ye kız ayarlıcaksan 100 den aşağı olmasın dost kriterler bunlar