- 133,803
- 181,007
- 113
Şansımız bol olsun dostBol şans dost.
Şansımız bol olsun dostBol şans dost.
Kesinlikle dost sana güven tam İhtiyar dost neredeBen burdaysam kaparız tabi dost
Dost niye flod yapiyon 😀Gecemiz güzel olsun dost![]()
İhtiyar dost hoş geldin gözler seni arıyordubol sans dost![]()
İhtiyar bastonu unutmuş gelir birazdanKesinlikle dost sana güven tam İhtiyar dost nerede![]()
Harbiden flood yasak @Shellac dostDost niye flod yapiyon 😀
Şansını aldık dost gecemiz güzel olsunEyvallah bugün yapamadım kupon Bn maalesef bnm şansımda senin olsun
EyvallahŞansını aldık dost gecemiz güzel olsun
yarına yaparsın güzel bir kupon![]()
ilk yarı 0 0 olan 4 maca 2.yarı 1er gol olur oynadım biri 1 0 dıgerlerı 0 0 bıttı dost sence bu sans devam eder mı kandırmayalım mınık kalbımızıİhtiyar dost hoş geldin gözler seni arıyordu
Şansımız güzel devam eder umarım![]()
Acilen kumarı bırakmalısın dost ben bıraktım kafa rahatilk yarı 0 0 olan 4 maca 2.yarı 1er gol olur oynadım biri 1 0 dıgerlerı 0 0 bıttı dost sence bu sans devam eder mı kandırmayalım mınık kalbımızı![]()
şansıma güvenen 2 3 dost var dost umarım gelirShellac instagram hikayesinde yorumlara cevap yazıyorum mu dedin
boş yorum yok dostDost niye flod yapiyon 😀
Aldırma marleye dost zengin oldu bizi unuttuşansıma güvenen 2 3 dost var dost umarım gelir
beraber sinerji yaratırsak geleceğini düşünüyorum
Konuya ortak oldum yorum yazarak![]()
Diğer konuda parfe var dost . Sende ne var . Yok mu bi nusrette havuç dilim dondurmalı baklavamızşansıma güvenen 2 3 dost var dost umarım gelir
beraber sinerji yaratırsak geleceğini düşünüyorum
Konuya ortak oldum yorum yazarak![]()
İnşallah 🤲umarım dost güne güzel başlayıp
güzel sonlandırmak lazım
şans bizimle olsun![]()
Burda raket var dostDiğer konuda parfe var dost . Sende ne var . Yok mu bi nusrette havuç dilim dondurmalı baklavamız
her gun parfeler sorbeler semirdin iyice dostDiğer konuda parfe var dost . Sende ne var . Yok mu bi nusrette havuç dilim dondurmalı baklavamız
Ooo dayı inşallah dediyse kupon geldiİnşallah 🤲