- 16,122
- 17,918
- 113
melgar gecen bahıa dan 4 yedı elendı lıbertadoresden bugun gol de atar yer de ust bence guzel secmıssınmelgar maçında kararsız kaldım dost diğer 3 maça güveniyorum ama sonuç ne olacak bilemiyoruz![]()
melgar gecen bahıa dan 4 yedı elendı lıbertadoresden bugun gol de atar yer de ust bence guzel secmıssınmelgar maçında kararsız kaldım dost diğer 3 maça güveniyorum ama sonuç ne olacak bilemiyoruz![]()
olabilir dost ama brezilya ligine taraf bahsi sıkıntı diye düşünüyorum her maç sürpriz oluyorbol şans başkan cruzerio maçı taraf bahsi ne olur sence altüst yerine 1 düşünüyorum
bolsans ıkınızede@Shellac dost Melgar Üst , Cortulua 1.5 üst 500 Salladım.1296 veriyor ..bol şans ikimize de
Geç kaldın başkanolabilir dost ama brezilya ligine taraf bahsi sıkıntı diye düşünüyorum her maç sürpriz oluyor![]()
şans bizimle olsun dost@Shellac dost Melgar Üst , Cortulua 1.5 üst 500 Salladım.1296 veriyor ..bol şans ikimize de
İY 2-0 olsun dostGeç kaldın başkanhat sıkıntı yasaldan oynamak zorunda kaldım bi çılgınlık yapıp cruzerio ilk yarı 1 verdim
bol şans hepimize
Kral iyi ama riskli geldi bana yinede sans senle olsunShellac / Gece Kuponu
Ekli dosyayı görüntüle 103108
ilk gol geldi açılışı yaptıkShellac / Gece Kuponu
Ekli dosyayı görüntüle 103108
guarani attı dostGeç kaldın başkanhat sıkıntı yasaldan oynamak zorunda kaldım bi çılgınlık yapıp cruzerio ilk yarı 1 verdim
bol şans hepimize
sen kazan dost gerisi boşguarani attı dost![]()
1*1 oldu dost şans devam ediyorsen kazan dost gerisi boş![]()