Yarın şans paraları benden kazanırsanız rakı alabilirsiniz dostBenim eski eşim Bursalıydı 1 sene yaşadım orda. Şu anda da çocuğum orda yaşıyo. @Shellac getir rakıları![]()
Eyvallah umutcum kıcımızda kobra olduguna zaten hep ayakta gezıyoruz oturmak kısmet olmuyorValla dayı bunalımdan hiç çıkamadık ki bide ben gezdireyim seni![]()
Yaklaşık saat ver hocam uyuyo olmayalımYarın şans paraları benden kazanırsanız rakı alabilirsiniz dost![]()
sarap havaları basladı rakıya kadar katlarken gıder o paraYarın şans paraları benden kazanırsanız rakı alabilirsiniz dost![]()
Ben seni bulurum dost o konuda için rahat olsunYaklaşık saat ver hocam uyuyo olmayalım![]()
Adam belki direk 100er 100er atacak öyle deme ağanın eli tutulmazsarap havaları basladı rakıya kadar katlarken gıder o para![]()
100er 100er o verırde bız alabılır mıyız bılmemAdam belki direk 100er 100er atacak öyle deme ağanın eli tutulmaz![]()
Yaz hocam telefon->notlar->abreeBen seni bulurum dost o konuda için rahat olsun![]()
Şimdi burda kafama takılan tek nokta dost sıralama ter temiz ama 35’lik niye en alttaYeni Rakı Fiyatları*
70 lik Yeni Rakı (Büyük) 159,50 ₺
100 lük Yeni Rakı 219,00 ₺
150 lik Yeni Rakı 325,00 ₺
35 lik Yeni Rakı Yeni Seri 89,00 ₺
gecen kıs saraba bı alıstım her gun hafta 3 4 sıse bankosu vardı sarap kan yapar hem dı mı shellacYeni Rakı Fiyatları*
70 lik Yeni Rakı (Büyük) 159,50 ₺
100 lük Yeni Rakı 219,00 ₺
150 lik Yeni Rakı 325,00 ₺
35 lik Yeni Rakı Yeni Seri 89,00 ₺
Hemde nasıl dost ama ben vişne tarafındayımgecen kıs saraba bı alıstım her gun hafta 3 4 sıse bankosu vardı sarap kan yapar hem dı mı shellac
bu paralar cok gelır atmaz kucuk 89 bı Umut o olur dıye sona koymus moderatorun algısıyla oynamak 1 ay bandan baslamıyor mu reis ben mı yanlıs okudum kurallarıŞimdi burda kafama takılan tek nokta dost sıralama ter temiz ama 35’lik niye en altta![]()
Tam üstüne bastın dostbu paralar cok gelır atmaz kucuk 89 bı Umut o olur dıye sona koymus moderatorun algısıyla oynamak 1 ay bandan baslamıyor mu reis ben mı yanlıs okudum kuralları![]()
Adres alalımHemde nasıl dost ama ben vişne tarafındayım![]()
İyi 11 liramız kalıyo ona da çerez alırızgecen kıs saraba bı alıstım her gun hafta 3 4 sıse bankosu vardı sarap kan yapar hem dı mı shellac
11i at atlasa 2. şişeyi kovalaİyi 11 liramız kalıyo ona da çerez alırız![]()