- 15,256
- 7,580
- 113
Aynen işte insan gününde olunca böyle oluyorzurich atmış dep in golüne kamış bol şanslar dost![]()
Aynen işte insan gününde olunca böyle oluyorzurich atmış dep in golüne kamış bol şanslar dost![]()
Valla helal olsunBugün şanslı bı gün bakalım devam edecek mi Ekli dosyayı görüntüle 81136
Gün önemli orti şimdi şans dilemedim kayıp olursa üzülürüm gittiğimiz yer kuruyorAynen işte insan gününde olunca böyle oluyor
Aynen ben de dilemedim farkındaysanGün önemli orti şimdi şans dilemedim kayıp olursa üzülürüm gittiğimiz yer kuruyor![]()
şimdi şans diledim yazıcaktım yanlış yazmışım, sen şans dilemedin, ben şans diledim kurumaz umarımAynen ben de dilemedim farkındaysan![]()
Bence dilediğin şansı geri alşimdi şans diledim yazıcaktım yanlış yazmışım, sen şans dilemedin, ben şans diledim kurumaz umarım![]()
senin şansın olur umarım ortiBen de rekorbetin telegram freebetiyle kupon yaptım bakalım bugün Valencia en az 3 kart yer gibime geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 81139
Fener patlama maçı 4 5 arası gelir yanlışlıkla 1 tane de yer amaFenerbahçe 4-0 alır demiştik hep etkinliklerde o da gelse keske
fener 3.5 100 attım gelirse 100 gönderirim sana dostumFenerbahçe 4-0 alır demiştik hep etkinliklerde o da gelse keske
Yok kanka yemez gücü yok Göztepe nin bi de üstüne sen yer dediysen zaten hiç yemez iyice rahatladım şimdiFener patlama maçı 4 5 arası gelir yanlışlıkla 1 tane de yer ama![]()
Ya sen kazan kardesim boşver fetişi 9nemli değil ama 3,5 üst biter bence hepsini Fener atarfener 3.5 100 attım gelirse 100 gönderirim sana dostum
AttiFener patlama maçı 4 5 arası gelir yanlışlıkla 1 tane de yer ama![]()