- 4,173
- 1,972
- 113
al benden de okadar dostumgece yatmayıp gunduz yatan bırıyım![]()
al benden de okadar dostumgece yatmayıp gunduz yatan bırıyım![]()
Bıraz daha atarsan cıgara aldırıcamBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insanHerkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
iyi geceler kardeşimBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insanHerkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
Wnba kurutucusu lımıt yıcen sonundaBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insanHerkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
İyi sabahlar dostBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insanHerkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
Modum bıle uyanık bu mac +7 ye gıderİyi sabahlar dost![]()