- 7,105
- 3,147
- 113
Alanya başakşehire oynadığı gibi oynarsa Trabzon 3 atar dost ama tabi ki hakem faktörü de var umarım 2 den fazla atar sen de biz de kazanırızTrabzon gelir umarım dostOranlar beraberlik kokuyor umarım 2-2 biter
![]()
Alanya başakşehire oynadığı gibi oynarsa Trabzon 3 atar dost ama tabi ki hakem faktörü de var umarım 2 den fazla atar sen de biz de kazanırızTrabzon gelir umarım dostOranlar beraberlik kokuyor umarım 2-2 biter
![]()
o zaman 5 atsın dost rahat bir nefes alalımAlanya başakşehire oynadığı gibi oynarsa Trabzon 3 atar dost ama tabi ki hakem faktörü de var umarım 2 den fazla atar sen de biz de kazanırız![]()
Trabzon deplasmanda daha iyi 2 gol atması zaten sürpriz olmaz umarım dediğin gibi 5 ataro zaman 5 atsın dost rahat bir nefes alalım![]()
Kanka beni bı Milan korkutuyorGörüşün nedir maçlar hakkında ortikorner bahsi koymadım ama
![]()
Erken gol gelirse rahat 3,5 üst düşünüyorum ortiKanka beni bı Milan korkutuyor
Bol SansBeğendiklerimi aldım bazılarının riskini azalttım bı maç ekledim gelirse 4 kişiye 80
bol şansBeğendiklerimi aldım bazılarının riskini azalttım bı maç ekledim gelirse 4 kişiye 80
bol şans dostBeğendiklerimi aldım bazılarının riskini azalttım bı maç ekledim gelirse 4 kişiye 80
milanda 1*0Ekledigim maç geldi kaldı 4 vira bismillah
Kupon akıyor beş dakikada üç gol olduTrabzon 1![]()
seviosun bu işleriTrabzon 1![]()
sansını burayada getirdin knkKupon akıyor beş dakikada üç gol oldu