- 128,512
- 177,514
- 113
dortmund atsın hemen dostŞu Zenit maçında ilk yarı 1 gol daha gelse ben de 187 alicam ilk yari 1,5 üst Brugge ilk yarı 0,5 üst kombineydi 25 e 187
dortmund atsın hemen dostŞu Zenit maçında ilk yarı 1 gol daha gelse ben de 187 alicam ilk yari 1,5 üst Brugge ilk yarı 0,5 üst kombineydi 25 e 187
O değil de bugün Juventus Barceloa bin içinden geçecek gibime geliyor fark atabiliriyi mi oldu kötü mü anlamadım üstüne yatar lazio![]()
dortmund atsın hemen dost
Kiev ilk yari 1.5 ust barca ilk yari 1.5 ust bugün 2sini bekliyorum dostaynen dost neden sen aklıma gelmedin kupon yaparken![]()
![]()
banada 0 gibi geliyor barça yener dedik bakalımO değil de bugün Juventus Barceloa bin içinden geçecek gibime geliyor fark atabilir
barça iy 0 gibi düşünüyorum dostKiev ilk yari 1.5 ust barca ilk yari 1.5 ust bugün 2sini bekliyorum dost
Bende juventus ilk yari gol veya goller bulacak gibi düşündüm dost italyadaki macta 3 golü vardan iptal oldu hatirlarsanbarça iy 0 gibi düşünüyorum dost![]()
kyiv gelir mi dost İY 1.5 üstBende juventus ilk yari gol veya goller bulacak gibi düşündüm dost italyadaki macta 3 golü vardan iptal oldu hatirlarsan
bol şanslar dostBen de kalan 25 i Zenit-Borussia Dortmund 1-75 dk. arası 2,5 üst (3.20) Meppen-Manheim 4,5 üst (2.62) aldım 209.60 lira veriyor bakalım
bugun ne dediyse Oldu Ay tutulmasının bıle zamanını Tutturmus adama boyle sorular sorma @Shellackyiv gelir mi dost İY 1.5 üst
Dost kiev 2 mactir dağıldı bu takima bence erken gol bulacak insallah olurkyiv gelir mi dost İY 1.5 üst
hadi bakalım seni kırmıyım dost alıyorum maçlarıDost kiev 2 mactir dağıldı bu takima bence erken gol bulacak insallah olur
Dost ben fikrimi belirttim oyna demedim😁😁hadi bakalım seni kırmıyım dost alıyorum maçları
Hadi bol sanshadi bakalım seni kırmıyım dost alıyorum maçları