- 134,180
- 181,299
- 113
o gün bugün mü25 Oranlık Tahmin Kuponumİsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..
Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 80342
bence bugüno gün bugün mü![]()
KG 2 oran açmışlar orti umarım maç sonucu 0 bitmez Genoa her maçta gol bulmuş bir takım juventusta boş geçmez diye düşünüyorum, ama orana bakınca golde çıkmayabilirGüzel kupon bol şanslar orti
Ben de Genoa-Juventus maçı ilk yari 1 maç sonucu 2 diyorum çok zor geçecek Juve için 1/2
Gol olur 1 den 2 diyorum bu maç ısrar ediyorumKG 2 oran açmışlar orti umarım maç sonucu 0 bitmez Genoa her maçta gol bulmuş bir takım juventusta boş geçmez diye düşünüyorum, ama orana bakınca golde çıkmayabilir![]()
bol şanlar umarım gelir seviniriz dostKingbetting saha bonusu oynandı normalde juveyide eklerdim ama içlerinde en riskli o geldi ve maks çekim 250 olduğu için onu eklemedim. helal et üstadbu arada barça maçı banko 0
Ekli dosyayı görüntüle 80356
Benim hakkım sana her zaman helaldir üstadım her bir sorunumuzla ilgileniyorsun ve tahminlerin çok iyibol şanlar umarım gelir seviniriz dostgelmezse sen hakkını helal et dost
![]()
İY 1 2.yarı 2 diyorsun orti doğru mu anladım 29 Oran veriyorGol olur 1 den 2 diyorum bu maç ısrar ediyorum![]()
Aynen kanka tam üstüne bastinİY 1 2.yarı 2 diyorsun orti doğru mu anladım 29 Oran veriyor![]()
yanlış hatırlamıyorsam 6 orandıAyrıca ilk yari Genoa galibiyeti de güzel verir
Bol şansyanlış hatırlamıyorsam 6 orandı![]()
7 oran veriyormuş ortiAyrıca ilk yari Genoa galibiyeti de güzel verir
Ilk yari Genoa gol atar da gelir o da 2.50 falan verir7 oran veriyormuş orti![]()
Yok mu kıyıda köşede bi 10 lira at şans içinİY 1 2.yarı 2 diyorsun orti doğru mu anladım 29 Oran veriyor![]()