- 128,509
- 177,514
- 113
Bol şans o zaman bize19 Oranlık Tahmin Kuponumİsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..
Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim
Kupon Gelirse 3 5 Dosta Şans Parası Vereceğim Takip Edenlerden
Ekli dosyayı görüntüle 80639
Betisten korkuyorum bende orti sürpriz yapmazsa geleceğini düşünüyorumKanka nol şans güzel kupon olmuş hakkaten bir tek neni Valencia gol atabilir mi o korkutuyor Athletic Bilbao çok fit bence maçı alacak
Teşekkürler dostBol sans dost
Villa Real çok iyi vitesi 5 e takmış tam gaz ilerliyor böyle bir Villa Real ı buldun mu oynayacan tek dezavantaji zorlu bir Valencia macindan yeni ciktilar yani kondusyon yonu dezavantaj ama cok fitler su an adamlar gol yemeyi unuttular yaBetisten korkuyorum bende orti sürpriz yapmazsa geleceğini düşünüyorum![]()
umarım olur hepimize bol şanslar dostneden olmasınbol şans
bugünlük bizi kırmasınlar istediğimiz yazdığımız gibi gelsin yeterVilla Real çok iyi vitesi 5 e takmış tam gaz ilerliyor böyle bir Villa Real ı buldun mu oynayacan tek dezavantaji zorlu bir Valencia macindan yeni ciktilar yani kondusyon yonu dezavantaj ama cok fitler su an adamlar gol yemeyi unuttular ya
Umarım dostBol şans dünkü gibi bugünde gelir umarım![]()
Teşekkürler dost hepimizebol şans aga
Reis inşallah bugünde dünkü gibi bir mutluluk olur bol şanslar19 Oranlık Tahmin Kuponumİsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..
Bol şanslar @Shellac19 Oranlık Tahmin Kuponumİsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..