- 15,256
- 7,580
- 113
Real handikap yapamayacak bu çok belliydi de o Courtois in bi tane çıkardığı var ben onda takildim ya hala oradayım
Valla helal et hakkini çok inanıyordum ama neler kaçtıGelmedi sağlık olsun ikinci yarı gol yağdırırlar kesin![]()
Gitti geldi bizim gol beklediğimizde nostaljik kurtarışlara imza attıReal handikap yapamayacak bu çok belliydi de o Courtois in bi tane çıkardığı var ben onda takildim ya hala oradayım![]()
O girecekti işte sonra takım yorulduReal handikap yapamayacak bu çok belliydi de o Courtois in bi tane çıkardığı var ben onda takildim ya hala oradayım![]()
Ekstradan 10 kişilik Roma gol bulmak için varını yoğunu vermek zorunda.Udinesede bu tür fırsatlarda kapanmak yerine golü rahatça bulabilen bir ekip.Kesinlikle seçimine katılıyorumOoo haftaya Roma-Napoli maçı varmış demek ki Udinese kazanacak Napoli ye Roma yi yakalama şansı gelecek bu da demek oluyor ki Udinese nin bir gölü daha var en az
Ama 75 80 den sonra gelebilir o gol sonrasinda 3 bile gelebilirEkstradan 10 kişilik Roma gol bulmak için varını yoğunu vermek zorunda.Udinesede bu tür fırsatlarda kapanmak yerine golü rahatça bulabilen bir ekip.Kesinlikle seçimine katılıyorum
4-0 geri aldılarCity e bak 5 yuh
İptal EvoUdinese 2
Aynen ben 75 80 den sonra bekliodum risk alacak cunku Romaİptal Evo
Buna kesinlikle katılıyorum.Romanın kaybedecek bir şeyi yok.Udinese değerlendirir bencedeAynen ben 75 80 den sonra bekliodum risk alacak cunku Roma