- 128,414
- 177,447
- 113
dost analiz sonucunda bu maçları 3 e böle böle yapardım aynı bu şekilde sadece Espanyol dan korkuyorumBence bu gelebilir kral
Ah be dost valencia sağ olsun
Maçlar ters gitmezse geleceğini düşünüyorum bakalım dostbelki dumandan bende basarım![]()
kaçırma diyorumBol şanslar reis baş 1000 lira hayalini kurduğun arabayı al diyorsun![]()
Şans olursa her şekilde olur be dost umarım hepimiz sevinirizÜstad keşke ne kadar bastığını ve ne kadar alacağını kırpsaydın be uğursuzluk getiriyor ciddi anlamda umarım bu sefer ters teper bol şans içlerinden 4 tane aldım yine![]()
1k çok 10 lira olması lazımdı pantolonun cebinde deneyelim yatırabilirsekkaçırma diyorum![]()
10 lirayada 1k veriyor zaten adım adım yarında 1k yı yine aynı orana tamamdır hayalindeki arabaya 10 lira ile sahip olabilirsin1k çok 10 lira olması lazımdı pantolonun cebinde deneyelim yatırabilirsek![]()
Shellac ile araba sahibi olmak bu kadar kolay!!! Allah razı olsun reis ayağımızı yerden kestin10 lirayada 1k veriyor zaten adım adım yarında 1k yı yine aynı orana tamamdır hayalindeki arabaya 10 lira ile sahip olabilirsin![]()