Atmadı dost napayim atmadı atica dedi kandırdı beniNiye kanki atmadımı dost bugun arkasndaydn antepin
Tamamdır dostum tekrardan kesenee bereketArkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçyrm
Tmm dost sagol hersey ıcın ıyı uykularıArkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçyrm
Sende atmican bana belli oldu hayırlı gecelerArkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçyrm
Dagit bakalim.sansin bol olsun300 kar 200 dagtlm kanki
İyi geceler abiArkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçyrm
Iyi geceler kardes grsrz.Arkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçıyrm ismi belirtmiyrm adama çökülme olmasın dye o kime isterse ona atack
Sana da kardeşimİyi geceler abi
Görsrz abiIyi geceler kardes grsrz.
Bakalım takıpteydık sans bıze vuracak mıArkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçıyrm ismi belirtmiyrm adama çökülme olmasın dye o kime isterse ona atack
İyi geceler dostArkadaşlar dagıtımı arkadasm ypck dm atacak bilginiz olsun Bn kaçıyrm ismi belirtmiyrm adama çökülme olmasın dye o kime isterse ona atack
Sao poulo gelcek gibi unutma onuSana da kardeşim
Sao poulo won ha tbrkGörsrz abi
dostum payfix yazar mısınSao poulo won ha tbrk
Yazayım mı bendedostum payfix yazar mısın