http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Seznaz01 / Sizce Ne Olur ?

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Arkadaşlar bu 2 maça ya 1/2 yada 1/0 alacıgım sizce hangisi olur bayiden yeni bir şey çıkmış tanıdık diyemi anlamadım kodla oynuyorsunuz hesap açıyorlar benim maaş yarın yatacak dedim şimdi param yok dedim sorun olmaz yarın hesaplaşırız dedi sizce hangisini oynasam gelebilir. Yorumlara 1/0 ise ms0 olan. Yorumlara 1/2 ise ms2 olan yazmanız yeterli içinden çıkamadım çoğunluğun tercihini oynayacağım tutması durumunda cekim den sonra dagıtım olacaktır.

Ekli dosyalar

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Arkadaşlar maça az kaldı yorum yaparsanız sevinirim çok kararsızım

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Yorumlar pek iç acı değildi diye oynamadım inşallah tutmaz artık yarın böyle bir kombin bulup sistem atarız

Buno02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,058
629
113
Arkadaşlar bu 2 maça ya 1/2 yada 1/0 alacıgım sizce hangisi olur bayiden yeni bir şey çıkmış tanıdık diyemi anlamadım kodla oynuyorsunuz hesap açıyorlar benim maaş yarın yatacak dedim şimdi param yok dedim sorun olmaz yarın hesaplaşırız dedi sizce hangisini oynasam gelebilir. Yorumlara 1/0 ise ms0 olan. Yorumlara 1/2 ise ms2 olan yazmanız yeterli içinden çıkamadım çoğunluğun tercihini oynayacağım tutması durumunda cekim den sonra dagıtım olacaktır.
Üstat bu şekilde 1 den 2 ve ya 2 den 1 yada 1 den 0 veya 2 den 0 oynayacaksan belçika ligi yada güney amerika liglerinden kovala
Ben bugün zulte genk macına 1 den 0 a 20 attım 300 tl varın bokuna gitti maç 1 den 2 oldu

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Üstat bu şekilde 1 den 2 ve ya 2 den 1 yada 1 den 0 veya 2 den 0 oynayacaksan belçika ligi yada güney amerika liglerinden kovala
Ben bugün zulte genk macına 1 den 0 a 20 attım 300 tl varın bokuna gitti maç 1 den 2 oldu
Usta oran şikesi deniyorum bir türlü tutmuyor sana da yazık olmuş