- 4,268
- 2,516
- 113
Aynen kanka oyle bisey yap yoksa bir ileri iki geri gidiyoz🤣🤣🤣beyler guzel bir kombin geliyor hazır olunyolu yarılayacagız tuıtarsa
Aynen kanka oyle bisey yap yoksa bir ileri iki geri gidiyoz🤣🤣🤣beyler guzel bir kombin geliyor hazır olunyolu yarılayacagız tuıtarsa
şimdiden tebrikler dost ben buradayım inş gelecektirarkadaşlar saat 15:00 da işim var tum desteginizi istiyorum bu yapacagım kupon tutarsa rol bitecek dagıtım olacak![]()
bol şanslar şimdidenarkadaşlar saat 15:00 da işim var tum desteginizi istiyorum bu yapacagım kupon tutarsa rol bitecek dagıtım olacak![]()
Hadi hayirlisi dost bol sansarkadaşlar saat 15:00 da işim var tum desteginizi istiyorum bu yapacagım kupon tutarsa rol bitecek dagıtım olacak![]()
Çok çılgın bir kupon geliyor galiba☺arkadaşlar saat 15:00 da işim var tum desteginizi istiyorum bu yapacagım kupon tutarsa rol bitecek dagıtım olacak![]()
Oranlara bak sen simdiÇok çılgın bir kupon geliyor galiba☺
Ucacaz ☺Oranlara bak sen simdi
Hadi bende geldim bu seferarkadaşlar saat 15:00 da işim var tum desteginizi istiyorum bu yapacagım kupon tutarsa rol bitecek dagıtım olacak![]()
Hg joker kardes bizi oldurmeyesin kahkaha atarakHadi bende geldim bu sefer
Sende mi adanalisin dostHadi bende geldim bu sefer