- 3,524
- 2,504
- 113
Vayy iki kupon takip edeyim dedim kavga çıkmış burda
								Konuşmalarına dikkat et kimse senin köpeğin değil dostum@cupiter misin marsmısın hadi başka yere koçum
Roll ne demek biliyrmsn takiple yapılan bir şey takip yoksa roll da yokturKonunun parayla alakası yok kurduğu cümle yanlış bence
Kavga yok ya sohbet ediyoruz hepsi buVayy iki kupon takip edeyim dedim kavga çıkmış burda
Dostum konu açıyorsun ve altı dakika sonra admin etiketleyin konu kilit diyorsun sakamisinKimse yoktu ne deyim m ayrıca senkimsn hayırdır koçum
Kanka tamam kupon yolla takip edelim boşverRoll ne demek biliyrmsn takiple yapılan bir şey takip yoksa roll da yoktur
Konuşma üslubuna dikkat edersen sevinirim dostum@cupiter misin marsmısın hadi başka yere koçum
Sanane koçmm yaramı var snnDostum konu açıyorsun ve altı dakika sonra admin etiketleyin konu kilit diyorsun sakamisin
Herkez seni rol konusu açsın diye beklemiyorsa insanların gelmesini beklemek 6 dakka bence roka destekçi gelmedi diye admin etiketleyip konu kilit demek degilRoll ne demek biliyrmsn takiple yapılan bir şey takip yoksa roll da yoktur
O zaman reis gereksiz gereksiz yapmsn arkadaşKonuşma üslubuna dikkat edersen sevinirim dostum
Knka kupon gelene kadar kimse yorum yapmamış yani adam haklı ve dağıtım yapmasada olur inşallah herkes Boyle kazanç sağlar. Tartısmaya mahal yok tebrik edelim sadaceSence benmi boş konuşuyorum yoksa senin kurduğun cumledemi sorun var
Konu acdikdan 6 dakka sonra konu kilit demen nedir ?
@Shellac halen uzatyrHerkez seni rol konusu açsın diye beklemiyorsa insanların gelmesini beklemek 6 dakka bence roka destekçi gelmedi diye admin etiketleyip konu kilit demek degil
Dostum kasa 550 oldu altı ustu boş konşyr işteKnka kupon gelene kadar kimse yorum yapmamış yani adam haklı ve dağıtım yapmasada olur inşallah herkes Boyle kazanç sağlar. Tartısmaya mahal yok tebrik edelim sadace
Konu açıyorsan sonuna kadar devam et dostumO zaman reis gereksiz gereksiz yapmsn arkadaş
EywallahCubiter
uzatmayın dostum
Bu rolde en güzel cümle bu oldu 🙃Dostum kasa 550 oldu altı ustu boş konşyr işte
Yolla dostMadem burdasnz son kupon