Tebrikler dost@Daimon kimse yok konu kilit
BolsansRacing santander 3-0 önde sıradaki gol racing
Basarıya ulaşırsak 4 kişiye dm ile ulaşacagım
Dostum rol konusu açip 6 dakka sonra kimse yok konu kilit demen etik değil heleki bahsin geldikden sonraNeyse konu kilit kimse yok
Dağıtım yapmak istemese zaten konu açmaz yanlış dysunuyorsunDostum rol konusu açip 6 dakka sonra kimse yok konu kilit demen etik değil heleki bahsin geldikden sonra
Yok takildigim konu neyse kimse yok konu kilit demesiDağıtım yapmak istemese zaten konu açmaz yanlış dysunuyorsun
Bol sans diyecektim tebrik edeyim bariGollll 4-0
Ne boş konuşuyorsun tek bşımamı takip edecgm yoksa sana mı soracağımDostum rol konusu açip 6 dakka sonra kimse yok konu kilit demen etik değil heleki bahsin geldikden sonra
Emin ol öyle biri değil para için öyle yollara girecek biri değilYok takildigim konu neyse kimse yok konu kilit demesi
Kupondan 6 dakka geçmiş böyle diyor
Sence benmi boş konuşuyorum yoksa senin kurduğun cumledemi sorun varNe boş konuşuyorsun tek bşımamı takip edecgm yoksa sana mı soracağım
Konunun parayla alakası yok kurduğu cümle yanlış benceEmin ol öyle biri değil para için öyle yollara girecek biri değil
Kimse yoktu ne deyim m ayrıca senkimsn hayırdır koçumSence benmi boş konuşuyorum yoksa senin kurduğun cumledemi sorun var
Konu acdikdan 6 dakka sonra konu kilit demen nedir ?