- 17,525
- 8,312
- 113
holmgren çoktandır sakat şu kanadalı çakalı tutsunlar yeter
alexander favori oyuncularımdan onu tutmayı geç zor iş ama yan çar faktörüyle önde kapatırızholmgren çoktandır sakat şu kanadalı çakalı tutsunlar yeter
Dost ben en çok neye guveniyorum biliyor musun bu dort varya okcde ben hayatımda böyle tuğla atan eşek görmedim okcde ufak tefek sakatlıkların yanına dort bugun tuğla atmaya devam ederse zaten rahat gelir aliğapetkimde oynayamaz bu eleman nasıl nba de anlamadımtoronto aferin oynamadık atma içimizde kalmasın
on maçta iyi ama lakersteDost ben en çok neye guveniyorum biliyor musun bu dort varya okcde ben hayatımda böyle tuğla atan eşek görmedim okcde ufak tefek sakatlıkların yanına dort bugun tuğla atmaya devam ederse zaten rahat gelir aliğapetkimde oynayamaz bu eleman nasıl nba de anlamadım
Eleman Bi lakersta az da olsa atmış bundan bir cacık olmaz ahahhas
on maçta iyi ama lakerste
nerden bakıyon böyle hangi site buEleman Bi lakersta az da olsa atmış bundan bir cacık olmaz ahahha
Flashscorenerden bakıyon böyle hangi site bu
adamlar attı site oynatmadı @seyitkhan01toronto 2. çeyrek 27.5 üst
Toronto geliyormuş tühnerden bakıyon böyle hangi site bu
Evet max 500 tl oynayabilirsin dedi site kasayı atamadıktan sonra oynamadım bendeadamlar attı site oynatmadı @seyitkhan01
sağlık olsun houston yanıltmasın biziEvet max 500 tl oynayabilirsin dedi site kasayı atamadıktan sonra oynamadım bende
Bol şanslar dost
Başlıyor