- 32,620
- 12,292
- 113
Ulan hasta ettiler benii 😡😡😡
Valla gol olunca tebrikler yazdın dost başka mesajını görmedimBende etıkeleyeyım tebrıkler @seyitkhan01
Kaleci kornerden attı sandımUlan ne maçtı aklımız gitti
Benim dişim gitti küfür ede ede dostUlan ne maçtı aklımız gitti
Kanka atmaması vallahi süpriz olurduUlan ne maçtı aklımız gitti
Kardeş korkma ödül ıcın yazmadım ödül senin olsun son sanıye olduğu ıcın yazdım 😎Valla gol olunca tebrikler yazdın dost başka mesajını görmedim
Gonder gelsin dostBenim dişim gitti küfür ede ede dost
Ayar ettiler ama dostKanka atmaması vallahi süpriz olurdu
Tmmdır inandım çünkü herseferinde nedense hep böyle denk geliyor 🙂Kardeş korkma ödül ıcın yazmadım ödül senin olsun son sanıye olduğu ıcın yazdım 😎
Yav he he fix yaz özeldenTmmdır inandım çünkü herseferinde nedense hep böyle denk geliyor 🙂
Dikkat et dost ödül zaten iki kişiye 100 TL bicaklarlar seni burda ucuza gidersinKardeş korkma ödül ıcın yazmadım ödül senin olsun son sanıye olduğu ıcın yazdım 😎
Sarı karta demiBugün racign maçı başlamadan kasada 20 bin olsaydı gözümü kırpmaz basardım
Bende aynı düşüncedeyim🥹🥹🥹Bugün racign maçı başlamadan kasada 20 bin olsaydı gözümü kırpmaz basardım
Yaa sen var yaa 😅😅Dikkat et dost ödül zaten iki kişiye 100 TL bicaklarlar seni burda ucuza gidersin![]()
Gözümüz yok 100 lirasında kendını parçaladı gol atan o kadar sevinmedı ahahahaDikkat et dost ödül zaten iki kişiye 100 TL bicaklarlar seni burda ucuza gidersin![]()