- 14,052
- 7,513
- 113
Tekirdağın neresi
Ekli dosyalar
-
384 KB Görüntüleme: 19
Tekirdağın neresi
Saol dost teşekkürlerbizimde sivas ama izmir bornova gelmıstı
hayırlı teskereler tost
Ben kıbrıs istiyordum ama nasip de bura varmis dostÇorlu güzel yer çarşı izninde az gitmedim çorluya
20'küsür gün zaten birşey olmaz usta önemliBen kıbrıs istiyordum ama nasip de bura varmis dost
En büyük asker bizim asker
Kıbrıs acemi birliğinden sonra gidiliyor belli olmazBen kıbrıs istiyordum ama nasip de bura varmis dost
Kıbrıs çıksın istemem çok sıkıntı sürekli denetim olur sikilirsinBen kıbrıs istiyordum ama nasip de bura varmis dost
Tabi reis en büyük asker bizim asker 🧐
Saol keskin dayım teşekkurlerEn büyük asker bizim asker
Hayırlı olsun
Sağ salim git sağ sağlim gel kardeşim
Bişey mi demeye çalışıyon dost
Yok be bakalım belkide hiç almamHayırlı tezkereler kral telefonda hiç sokma bence kumardan uzaklasirsın bizim orda oynayanlar vardı hem kumar stresi hem askerlik çıkana kadar perişan oldular
Yarın akşam çıkcam işte enisteKatılması gereken tarih 20 si diyor yakın diyorsun sabah git öğleden sonra gir 2 gibi çok gece kalmadan
Kıbrıs için Amasya lazım Amasya Kıbrıs’a gönderiyorBen kıbrıs istiyordum ama nasip de bura varmis dost
Alma yanındakiler getirir zaten arada onlarinkende takılırsin sosyal medya falan ama benden sana kardes tavsiye sakın askerde kumara bulaşma zaten kaybetme stresini biliyorsun bide şafak sıkıstirsa varya saniyeler bile geçmiyor dışarı çıkıp kafa dagitsam desen oda yok gidince anlarsın ne demek istedigimiYok be bakalım belkide hiç almam