- 9,900
- 8,073
- 113
o zaman doğalgaz işini nasıl yapacak da konu açmış o ayaklar o kilotu zor taşırAdamın boy 1.60 kilo 120 birtakım sağlık problemleri vardır illaki yukarda da saman dolu
o zaman doğalgaz işini nasıl yapacak da konu açmış o ayaklar o kilotu zor taşırAdamın boy 1.60 kilo 120 birtakım sağlık problemleri vardır illaki yukarda da saman dolu
Brom o gün ülkere gittim kadro dolu dediler😅😅😅😅 Dün Ülkere girecekti
Mide hastasıyım bro bide bobreklerimde sorun var bide yüzde 40 pksuyatri engelli raporum var
Boyum 1.75 bro kilom 82 normal de diğer sağlık problemlerim varo zaman doğalgaz işini nasıl yapacak da konu açmış o ayaklar o kilotu zor taşır
Manken olsana kirveBoyum 1.75 bro kilom 82 normal de diğer sağlık problemlerim var
Brom o gün gittim kadro dolu dedilerclovers hani ülkere giriyordun![]()
eksiltseydin biriniBrom o gün gittim kadro dolu dediler
İnşallah brom hayat zor 18 k kira icram var çocuk vareksiltseydin birinisaka bi yana hayırlısı bro çıkar bi yerden bişeyler..
Bunca yıl işsiz nasıl gecinebildin dostumİnşallah brom hayat zor 18 k kira icram var çocuk var
yere gore degısır buyuk parca gelırse sureklı otururu 15 20 dk da bı cıkarır yenı parca takar normal cnc de ama ogrenmek zor bırazCnc lazer kesim işi ara.
Arkacaılık yap.
Kafan çalışıyorsa 3 4 ayda makineyi çözersin lazer kesim operatörü olursun şuan bizim burda lazer kesim operatörlerine 50 60 bin maaş veriyorlar.
Ben lazer kesim operatörüyüm ama bazı sorunlarım var işimi yapamoyorum.
Oturduğun yerde çalışırsın 15 mm sac at 8 saat kesimi var 8 saat makina başında izliyorsun .
Ya sen çalışmassin kendini kandirma boşuna otur düşün bütün gün düşününce para kazanırsın belki hiç emek vermedeen ne işi yapmayi düşünüyorsun acaba düşünür il düşün butungun kediler bile rızkını arıyor çabalıyor çöpten ordan burdan kedi kadar olamiyormusunBrom ben seneledir evde olduğum için disar çıktığım anda iki adım yürüdüğüm zaman tikaniiyorum bacaklarim tutmuyo yoksa yürümek ağır gelmedi brom
geçmiş olsun acil şifalar dilerimMide hastasıyım bro bide bobreklerimde sorun var bide yüzde 40 pksuyatri engelli raporum var
Çalış bilader çalış kumar oynarken akıllı işe gelince sorunlu %40 rapor falan yakışmıyor Allah büyük sen emek ver rızkın gelir güven banaMide hastasıyım bro bide bobreklerimde sorun var bide yüzde 40 pksuyatri engelli raporum var
Yok bro kendimi acindirmak için konu açmadım ki bro sadece fikir aliyorum çok şükür kimsedende para istemedim bro forumda hayatta hep tektim bro rızkı veren hüdadir Kula minnet eylememClovers dediğin kişi her gün 10 tane kişisel sorunlarını anlatan konu açıyor. Yarın başka konular açar. Tamamen kendini acindirarak para peşinde koştuğunu düşünüyorum
Açtığın konuları gördüm. Hepsi aynı tarz aynı yorumların var. Kula minnet eylemiyorsan foruma her gün bu tür konular acma. Git çalış. Birde iş seçme lüksün de yokmuş. Neyse senin ne yaptığını ben dahil çok kişi biliyorda ....Yok bro kendimi acindirmak için konu açmadım ki bro sadece fikir aliyorum çok şükür kimsedende para istemedim bro forumda hayatta hep tektim bro rızkı veren hüdadir Kula minnet eylemem
Ula bura sabahtan beri işkura döndü))))Clovers dostun calıscagı bı ıs ayarlıoruz konuyu o acmadan ben acam dedım sızce hangı ıs daha kolay buna benzer rahat kolay denılcek bı ıs bılen yorumlarını yazsın @clovers1995 dosta destek konusu. Sut annelık yapabılırmısın kıral plasebo etkısıyle bebege sut ıcırıyomus gıbı hıssettırıp bebege psıkolojıkman karnını doyurabılırmısın yada cöpcülük isi en rahat nolsa yaparsın burda fıkır pylasımı yapalım