Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Servis Şoförlüğü Yada Yaşlı Kadın Bakıcılığı

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,398
7,734
113
Forumu çocuk yuvasına çevirdiniz :) önüne gelen saçma sapan konular açıyor:)

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
Cnc lazer kesim işi ara.

Arkacaılık yap.

Kafan çalışıyorsa 3 4 ayda makineyi çözersin lazer kesim operatörü olursun şuan bizim burda lazer kesim operatörlerine 50 60 bin maaş veriyorlar.

Ben lazer kesim operatörüyüm ama bazı sorunlarım var işimi yapamoyorum.

Oturduğun yerde çalışırsın 15 mm sac at 8 saat kesimi var 8 saat makina başında izliyorsun .
yere gore degısır buyuk parca gelırse sureklı otururu 15 20 dk da bı cıkarır yenı parca takar normal cnc de ama ogrenmek zor bıraz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Brom ben seneledir evde olduğum için disar çıktığım anda iki adım yürüdüğüm zaman tikaniiyorum bacaklarim tutmuyo yoksa yürümek ağır gelmedi brom
Ya sen çalışmassin kendini kandirma boşuna otur düşün bütün gün düşününce para kazanırsın belki hiç emek vermedeen ne işi yapmayi düşünüyorsun acaba düşünür il düşün butungun kediler bile rızkını arıyor çabalıyor çöpten ordan burdan kedi kadar olamiyormusun

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,599
1,308
113
Clovers dediğin kişi her gün 10 tane kişisel sorunlarını anlatan konu açıyor. Yarın başka konular açar. Tamamen kendini acindirarak para peşinde koştuğunu düşünüyorum

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Clovers dediğin kişi her gün 10 tane kişisel sorunlarını anlatan konu açıyor. Yarın başka konular açar. Tamamen kendini acindirarak para peşinde koştuğunu düşünüyorum
Yok bro kendimi acindirmak için konu açmadım ki bro sadece fikir aliyorum çok şükür kimsedende para istemedim bro forumda hayatta hep tektim bro rızkı veren hüdadir Kula minnet eylemem

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,599
1,308
113
Yok bro kendimi acindirmak için konu açmadım ki bro sadece fikir aliyorum çok şükür kimsedende para istemedim bro forumda hayatta hep tektim bro rızkı veren hüdadir Kula minnet eylemem
Açtığın konuları gördüm. Hepsi aynı tarz aynı yorumların var. Kula minnet eylemiyorsan foruma her gün bu tür konular acma. Git çalış. Birde iş seçme lüksün de yokmuş. Neyse senin ne yaptığını ben dahil çok kişi biliyorda ....

BINGO123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
648
320
63
Clovers dostun calıscagı bı ıs ayarlıoruz konuyu o acmadan ben acam dedım sızce hangı ıs daha kolay buna benzer rahat kolay denılcek bı ıs bılen yorumlarını yazsın @clovers1995 dosta destek konusu. Sut annelık yapabılırmısın kıral plasebo etkısıyle bebege sut ıcırıyomus gıbı hıssettırıp bebege psıkolojıkman karnını doyurabılırmısın yada cöpcülük isi en rahat nolsa yaparsın burda fıkır pylasımı yapalım
Ula bura sabahtan beri işkura döndü))))

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Src belgen varsa kariyernete gir güzel dağıtım işleri var