- 12,019
- 9,716
- 113
Sana laf yok kralayip sana ya kırıldım snsnsns![]()
Sana laf yok kralayip sana ya kırıldım snsnsns![]()
Kanka teldeyım yoksa yazardımda sızdebiriniz yapın beyler adamın mesajından önce yazanları tek tek listeye ekleyin verelim listeyi
Konuyu takip eden begenilerden bakinca 6 kisi var25 beğeni var ama 25 tane adam yok burada şu an
sen adamın dibisin sana 2 bilet yazalimayip sana ya kırıldım snsnsns![]()
Kankam valla yatamiyorum. Bak inanmazsn cok kotu bisey gece uyku tutmuyo. 1 haziran olsada bi ise baslasakta kurtulsak su skntilardanAynı dert trbcı hattı kapatmadan verselerde 2 fişeklensem diyodum yok ama işe istedigimiz zamanda istedigimiz seye ulaşamiyoz birader
AdamsinnnSana laf yok kral![]()
O oylede nasıp dıyekKonuyu takip eden begenilerden bakinca 6 kisi var![]()
Kafama göre yapmıyayim kanka günah keçisi olmak istemem onay gelirse yaparım amaSen yaparsın listeyi bence. Shellavta çekiliş yapar
erhanımmm bitanesinnnsen adamın dibisin sana 2 bilet yazalim![]()
Hepsine kendi ismini yaz öyle olmazKonuyu takip eden begenilerden bakinca 6 kisi var![]()
Messlek. Ne kardesKankam valla yatamiyorum. Bak inanmazsn cok kotu bisey gece uyku tutmuyo. 1 haziran olsada bi ise baslasakta kurtulsak su skntilardan
Shellacdır o shellav olsa duramayız kankaSen yaparsın listeyi bence. Shellavta çekiliş yapar
şurda sürekli gördüğüm aktif üye 6 7 tane var onlardan en az 3üne çıkmassa abdestimi alır bugünden haftaya cumayı kılarımerhanımmm bitanesinnn![]()
Beklıyoruz reısArkadaşlar disardayim listeyi mobilden yapamıyorum modlardan yardım istedim biraz sakin 3 kişi yerine 5 kişiye vereceğim 30 dk da katladik zaten 2 3 saat roll beklemiş gibi tepkiler vermeyelim lütfen özel hayatımda da işlerim var biraz adil bi liste yapacağız sakin
Kanka yanlışlıkla oldu yeni sayfaya gecem derken@Unal57 neden güldün kanka bol şanslar mesajıma gel buraya gel kaçma![]()
@bayramyay1 @surgun57 @Dexter kendisi adil bir liste yapacakmış relaxx ozamanArkadaşlar disardayim listeyi mobilden yapamıyorum modlardan yardım istedim biraz sakin 3 kişi yerine 5 kişiye vereceğim 30 dk da katladik zaten 2 3 saat roll beklemiş gibi tepkiler vermeyelim lütfen özel hayatımda da işlerim var biraz adil bi liste yapacağız sakin
Ahahahah guzel bıseye vesıle olacak gıbı bu cekılısşurda sürekli gördüğüm aktif üye 6 7 tane var onlardan en az 3üne çıkmassa abdestimi alır bugünden haftaya cumayı kılarım