9 uzattı gelebilir halaEkli dosyayı görüntüle 902974
penaltıyı direk auta attı armut kafalı zaten bu yıl kumardan 35k $ zararım var birde bu oldu ya valla delirirsin.
kalecide cikmisti bari dokunsaydi da tekrarlansaydi, direkt auta attiEkli dosyayı görüntüle 902974
penaltıyı direk auta attı armut kafalı zaten bu yıl kumardan 35k $ zararım var birde bu oldu ya valla delirirsin.
Heryere ayar çekmişler Yemın ederimki Butun maçlar. Aynı Serefsizler Mılyondoları ceblere indiriyorEkli dosyayı görüntüle 902974
Olmuyor talimatı veriyorlar çünkü hakem oyuncular hepsi dahil bu işe hakemler gol olucak diye her şeye düdük çalıyorlargeçmiş olsun dost zaten bi gol iptal bi diğer takıma penaltı bir şeyler çeviriyorlar bu aralar anca penaltı kaçırılıyor kasıtlı bir şekilde yapıyorlar normalde %80 ihtimalle gol olması gereken olay tam kritik anlarda olmuyor nedense
Roll değil dostumSelamün aleyküm bol şans gardaş
Konu basligi yapmış Allah tan adam herşeye bol şanslar koskoca yazıyor gitti diyeSelamün aleyküm bol şans gardaş
geçmiş olsun dostEkli dosyayı görüntüle 902974
Senin yıllık zarar bizim kartların aylık güncel borcundan azmis teselli ettim kendimi geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 902974
Hatirlamadin mi bu çocuğu
Ha ona bakmadim şimdi hatırladım sonradan dm atıp ulaştı bana bu arada hakkını yemeyelimHatirlamadin mi bu çocuğu
O da bir şey mi Barça ms yerine 2,5 üst dedik 12K veren kupon gittiEkli dosyayı görüntüle 902974