- 130
- 117
- 43
Adam okadar net bir cevap vermiş ki, serdar ortaç bile haklı bulmuştur 😂
Ekli dosyalar
-
156.9 KB Görüntüleme: 126
Kardeş niye bu kadar agresifsin ?Şuan bile bi konseri senin hayatında kazanamayacagin para gotunde don yok serdar la maytap geciyon
Sırf konu açmak için konu açmışsın az çok tahmin edebiliyor insan karşısındakinin nasıl bir ruh hastası olduğunuKardeş niye bu kadar agresifsin ?ve benim hakkımda 1 gr bilgin olmadan nasıl bu kadar emin konuşa biliyorsun 😂
tamam üstad sen bu kafayla devam etSırf konu açmak için konu açmışsın az çok tahmin edebiliyor insan karşısındakinin nasıl bir ruh hastası olduğunu
Sakin ol dostSırf konu açmak için konu açmışsın az çok tahmin edebiliyor insan karşısındakinin nasıl bir ruh hastası olduğunu
Bunun manitası fenaydı karıyı da kaçırdı 🤣🤣Adam okadar net bir cevap vermiş ki, serdar ortaç bile haklı bulmuştur 😂
Bilader adam muhabbet konusu açmış hem sanane bilader beğenmiyorsan yorum yapma canımı sıkma benimSırf konu açmak için konu açmışsın az çok tahmin edebiliyor insan karşısındakinin nasıl bir ruh hastası olduğunu
Tamam bruce le tamam cüneyt arkinsinsen en tehlikelisi sensinBilader adam muhabbet konusu açmış hem sanane bilader beğenmiyorsan yorum yapma canımı sıkma benim
Sorma ya 😂Bunun manitası fenaydı karıyı da kaçırdı 🤣🤣
Reis oda kesmez bunu 😂 kasayı sıfırladı galiba öfke kusuyor 😂Krallar papatya cayi icin ne bu gerginlik
Takma reis boşver 😂Bilader adam muhabbet konusu açmış hem sanane bilader beğenmiyorsan yorum yapma canımı sıkma benim