- 1,826
- 463
- 83
Arkadaşlar biraz sohbet edek daralttı beni iyice bu hayat
Mesaj kasmak için iyi bir taktik 😂😂Arkadaşlar biraz sohbet edek daralttı beni iyice bu hayat
Yurtdışında yaşıyordım bende döndüm ailevi sebeplerden ötürü hayat çok zor çalışsan bi dert çalışmasan bi dert. Dün 1kyı ne güzel 9k yaptım bugün yine kod kovalıyorum benden olmucal gibiKumar desen şans yok kârı desen para yok nasıl olcak bilmiyom
Bırak o zamanSorma dostum kari yazıp gel kahve icek dese kahve icemiyoruz o dereceye geldik
Geçmiş olsun kahveyle bitse kahve parası bulunursa dertleri bitmezSorma dostum kari yazıp gel kahve icek dese kahve icemiyoruz o dereceye geldik
NerdeydinYurtdışında yaşıyordım bende döndüm ailevi sebeplerden ötürü hayat çok zor çalışsan bi dert çalışmasan bi dert. Dün 1kyı ne güzel 9k yaptım bugün yine kod kovalıyorum benden olmucal gibi
Kanka ters ters yazma bırak insanlar içini döksün bize düşmez kimsenin derdi zaten hayat çok kötüBırak o zaman
Malasef öyle dostum bi ara şansım döndü 400k kasa olmuştu mart ayında yedik içtik yedirdik gezdik şimdi telefonlarımız açılmıyo eşşeklik bizde ya kazanınca geri veriyoz ya da arkadaş eş dostla yiyoz en güzeli kumar oynamıcan kumarbaz çevren olcak zaten tutturunca yediriyozGeçmiş olsun kahveyle bitse kahve parası bulunursa dertleri bitmez
Dostum bende cezaevine girdim 1hafta kala çıkmama kârı terketti çoğumu bile goremiyomMalasef öyle dostum bi ara şansım döndü 400k kasa olmuştu mart ayında yedik içtik yedirdik gezdik şimdi telefonlarımız açılmıyo eşşeklik bizde ya kazanınca geri veriyoz ya da arkadaş eş dostla yiyoz en güzeli kumar oynamıcan kumarbaz çevren olcak zaten tutturunca yediriyoz
Geçmiş olsun üzüldüm diyemiyorum biliyomusun 25 senedir aynı senaryoları yasiuorumNerdeydin
Ne tersi ? Bırak oynama o zaman yazdım ne var bundaKanka ters ters yazma bırak insanlar içini döksün bize düşmez kimsenin derdi zaten hayat çok kötü