Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sen Çok Yaşa Emmi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113
Geldi formun şeyi

İso75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
602
113
Olaylı bir konuya benziyor

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Deli, spastik veya fiziksel engelli bilemiyoruz. Geçen köpek sahiplenmeye çalışıyordu.(kızı varmış? Şüpheli) Muhtemelen satacaktı. Haftada 3-4 kere iş arıyor, sektörler değişkenlik gösterebiliyor. Bazen Ülker'in fabrikasına torpille giriyor, bazen eli tutmadığı, titrediği için atölyeden kovuluyor. Her gün farklı bir bölüm, her gün farklı bir macera.

İso75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
602
113
Deli, spastik veya fiziksel engelli bilemiyoruz. Geçen köpek sahiplenmeye çalışıyordu.(kızı varmış? Şüpheli) Muhtemelen satacaktı. Haftada 3-4 kere iş arıyor, sektörler değişkenlik gösterebiliyor. Bazen Ülker'in fabrikasına torpille giriyor, bazen eli tutmadığı, titrediği için atölyeden kovuluyor. Her gün farklı bir bölüm, her gün farklı bir macera.
Serbest meslek

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
440
83
muazzam bi çarsın birader takiptyiz haftada 15 iş araması ve bitakım ekstra olaylarınla mest ediyorsun

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Bugün bir tane daha konu açtı etti 99. Konusu ben utanırım sürekli aynı konuyu açıp milleti kendime söyletmeye valla . Ama durmaz bu daha aynı konulardan açıp durur

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Bilerekmi yapıyor bu arkadas efsanenin multisi herhalde bu

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
@Shellac @Daimon reisler bu arkadaşa bir dur deseniz adam instragmdaki reels videosunu buraya konu olarak acip paylasiyor tamam sorunlarimiz sıkıntılarım yardimlasmak icin konu açıyoruz ama cidden kabak tadi verdi artik oldu olacak her izledigini buraya atip.konu acsin lutfen mudahele edin su arkadasa

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
@Shellac @Daimon reisler bu arkadaşa bir dur deseniz adam instragmdaki reels videosunu buraya konu olarak acip paylasiyor tamam sorunlarimiz sıkıntılarım yardimlasmak icin konu açıyoruz ama cidden kabak tadi verdi artik oldu olacak her izledigini buraya atip.konu acsin lutfen mudahele edin su arkadasa
Bu adam madde bağımlısı ben bugün ikna oldum konu açmaktan uzaklaştırılması lazım birde Ebubekir mi ve vardı ikiside aynı bunlar çekip çekip geliyorlar buraya

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Bu adam madde bağımlısı ben bugün ikna oldum konu açmaktan uzaklaştırılması lazım birde Ebubekir mi ve vardı ikiside aynı bunlar çekip çekip geliyorlar buraya
Bugun açtığı konuda aynı şeyler yazarak modları etiketledim . Beni konuda susturdular . Nasıl birşey anlam veremiyorum

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
Bir sıkıntı varsa adminler siler konuyu zaten adamın konu açması niye milleti rahatsız edlyor anlamadım es geçin konuyu zor değil