http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Selected1 | Tekrardan 5k ile Hedef 20K.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Uzatmalar haydii severiz 90 artıkarı

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
@Metings1905 devamlı sende buradasın buradaki insanlar da burada bir şekilde insanlara ayar vermekten hor görmekten vazgeç nasıl bir psikolojin var anlamdım adam ister habere Flood yapar bundan sana ne allah aşkına normal takılın şu forum da ya başkalarını eleştirmekten vazgeçin kendi işinize bakın.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,874
27,916
113
@Metings1905 devamlı sende buradasın buradaki insanlar da burada bir şekilde insanlara ayar vermekten hor görmekten vazgeç nasıl bir psikolojin var anlamdım adam ister habere Flood yapar bundan sana ne allah aşkına normal takılın şu forum da ya başkalarını eleştirmekten vazgeçin kendi işinize bakın.
@Daimon

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,155
84,640
113
Beyler konu amacını aşmasın..

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,155
84,640
113
Bu tür yorumlar istemiyoruz tekrarlanmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...