- 22,604
- 7,085
- 113
Sıradaki gelsin reisVasasssssssssssssssssssssssss macarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sıradaki gelsin reisVasasssssssssssssssssssssssss macarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bol şanslar100k olursak 10 kişiye 1er k hadi bakalım diyelim.. Baştan böyle konuşunca da şans gidiyo gibi hissetsem de bol şans.
reisim bir şey söyleyemem ben inanarak alıyorum öyle söyleyeyim.Bol şans reis yav paraya çok ihtiyacım var banko oynuyosan bende oynim mi
Sorun yok dostDostlar bir bilgilendirme geçeyim yanlış anlaşılmasın, kasa anlık 20k ama bi 8k'ya ihtiyacım var 8k çekip 12k'dan devam edeceğiz. normalde 15den edecektik 12 gibi devam edeceğiz. Etik olsun yaptığımız iş teşekkürler.
Kasa senin reis nasıl istersenDostlar bir bilgilendirme geçeyim yanlış anlaşılmasın, kasa anlık 20k ama bi 8k'ya ihtiyacım var 8k çekip 12k'dan devam edeceğiz. normalde 15den edecektik 12 gibi devam edeceğiz. Etik olsun yaptığımız iş teşekkürler.
Bizde inanarak takip ediyoruzreisim bir şey söyleyemem ben inanarak alıyorum öyle söyleyeyim.
Bol şanslarBOL ŞANS, BÜYÜK MAÇ.
Vur girsinBOL ŞANS, BÜYÜK MAÇ.