- 1,295
- 489
- 83
üç tahminde yaptım üçünde geldi la
Turuncuyu mu yakıştırmışShellacın canı sıkılmış boyamış seni kadraja girmişsin dikkat et ayağın kayabilir yakında
Maçta daha şut mu yok ben mi yanlış görüyorum😅 dakika 25.Atl Madrid şampiyonluk istiyorsa bu takımları leblebi gibi yemesi lazım
Atletico belli olmaz takımdırMaç 0/0 kokuyor ama şaşırtmalarını isterim.
Rollinglerdesin hep diye rolling rengi yapmış seniTuruncuyu mu yakıştırmış
totemmm dk 33 ile 37 arası wonMaç 0/0 kokuyor ama şaşırtmalarını isterim.
Ilk sut gol olacak dedik dostMaçta daha şut mu yok ben mi yanlış görüyorum😅 dakika 25.
Yok şimdi atar birisiMaç 0/0 kokuyor ama şaşırtmalarını isterim.
Dun gece bir roll yapalim dedik ortalik karisti ahahahRollinglerdesin hep diye rolling rengi yapmış seni
Penaltı menaltı bir şey olsa bari yanlışlıkla istatistikler ilk günkü gibi tertemiz duruyor şu an akan oyunda işimiz zor gibi. İnşallah bi çılgınlık yaparlar.totemmm dk 33 ile 37 arası won
Bu sene düşme potasına yakınlar 3-4 mal kaybetsin düşsün şerefsiz takımMalaga bunlardan daha iyiydi sampide çeyrek final falan vardı bunlar avrupaya bile gidemiyor altlarda dolanıyor bos bos
Tmm işte ilk isabetli şut gol olcak MadridMaçta daha şut mu yok ben mi yanlış görüyorum😅 dakika 25.
Ne oldu geneDun gece bir roll yapalim dedik ortalik karisti ahahah
İnşallah reisim inşallah, ilk şut gol olur bahsi alsaydık bari direkt keşke oran yükselirdi😅Ilk sut gol olacak dedik dost
Hakki olana para atmamisim ahahahaNe oldu gene