- 1,295
- 489
- 83
wonn
Club brugge ilk yarı atar 8. DkDüşündüğünüz maçları yazın dostlar ama bu ortam birazcık oligarşik olacak. Ben seçicem tartışma olmasın diye tartışma kötü söz olmasın.
Yok reis olmaz öyle şeyler, fikir bu sonuçta beğenmese de herkes birbirine saygılı olmak zorunda.Düşündüğünüz maçları yazın dostlar ama bu ortam birazcık oligarşik olacak. Ben seçicem tartışma olmasın diye tartışma kötü söz olmasın.
Seç dostDüşündüğünüz maçları yazın dostlar ama bu ortam birazcık oligarşik olacak. Ben seçicem tartışma olmasın diye tartışma kötü söz olmasın.
Bende ole yazmisdim sende ole dusunuyorsan olur bu is 🙂Club brugge ilk yarı atar 8. Dk
Galatasaray (Kadınlar)Düşündüğünüz maçları yazın dostlar ama bu ortam birazcık oligarşik olacak. Ben seçicem tartışma olmasın diye tartışma kötü söz olmasın.
Şansını kırma bence sen devam etBurada ortak fikir çıkması zor olur birazcık herkes düşündüğünü yazsın ben uygun maçı seçeyim. Rahat olun sabaha kadar burdayız![]()
İlk yarı takım golü mü diyorsunuz?Bende ole yazmisdim sende ole dusunuyorsan olur bu is 🙂
Aynenİlk yarı takım golü mü diyorsunuz?
Yesİlk yarı takım golü mü diyorsunuz?
Kardo şimdi kazanırsak liste belli değilmi listede 5 kişi ismi yazmıssın sonradan da yazdım dedin bizde varız dimeİlk yarı takım golü mü diyorsunuz?