- 4,296
- 2,541
- 113
Kupon kaybetmiş
Kanka 5 sayfa belge paylaşıldı adam konuya gelip yüzsüz yüzsüz ben dolandırıcıyım dedi. Senin inanman için daha nasıl belge bilgi lazım.Bilip bilmeden yorum yapmamanizi tavsiye ederim kardeşim
Kanka sende yolunda a.ş sin galiba hırsızı can sipane savunduğunu göreEkli dosyayı görüntüle 740815
Yeterli mi bu belge
Bunu ben mi yazmışımEkli dosyayı görüntüle 740815
Yeterli mi bu belge
JojoKanka neyse bugün hangi sitenin pokeri var
Tamam sen oynarsın yerime dimi
Linki ne kanka bulamadım
Bılmıyom reıs cıhaz bakmak lazım akşam olsun konuşuruzTamam sen oynarsın yerime dimi
Bak ayıp ediyorsun ailem hastanedeydi nakitim yoktu iyilik istedim geri dönüşünü 2 gün rötarlı yaptım farkındayım ama dilenci , dolandırıcı gibi lafları hakedecek şeyler değil bunlarUlan 30 yasında adamın hıcmı sevenı olmaz 200 tl bulamaz demek etrafıda dolandırmıs
Linki ne kanka bulamadım
Tamam tahır uzatmaBak ayıp ediyorsun ailem hastanedeydi nakitim yoktu iyilik istedim geri dönüşünü 2 gün rötarlı yaptım farkındayım ama dilenci , dolandırıcı gibi lafları hakedecek şeyler değil bunlar
Ulan konuyu açan sensin zaten ne uzatması, burdan atıp tutmak kolay yüzüme soylede taşaklı adammış diyeyim sanaTamam tahır uzatma
Taşagımdan sanane onuda mı borç isticen veremem lazımmmUlan konuyu açan sensin zaten ne uzatması, burdan atıp tutmak kolay yüzüme soylede taşaklı adammış diyeyim sana
Adam değilsin haberin olsun 1 gram delikanlılık yok sendeTaşagımdan sanane onuda mı borç isticen veremem lazımmm
Parayı alırken öle demiyordun abım canım abım can yoldasım dıyordun eywAdam değilsin haberin olsun 1 gram delikanlılık yok sende
Abim canım ne zaman demişim fazlasıyla geri dönmedim mi sana borcum var mı sana istesem atmazdım demi öyle biri değilim ben tanımadığın için beni konuşuyorsun böyle tanışmak istedim seninle numaramı da verdim ama o yürek yokmuş sendeParayı alırken öle demiyordun abım canım abım can yoldasım dıyordun eyw
Verme birader verme kimseye kimseden de alma. Evet isterken abim canım cicim olursun 🤣Parayı alırken öle demiyordun abım canım abım can yoldasım dıyordun eyw